73-годишната Вера Уанг споделя тайните на младежкия си вид

Има толкова много методи, които да използвате, за да изглеждате възможно най-млади. Експертите препоръчват да спите достатъчно, да стоите далеч от слънцето и да правите ежедневни упражнения. Но 73-годишната модна дизайнерка Вера Уанг разкри още няколко съвета за младежи, които могат да бъдат много полезни, когато се грижите за кожата, ума и тялото си. Тя изобщо не изглежда да остарява, така че нейните тайни трябва да са единствени по рода си.

Тук обичаме да се задълбочаваме в уникалните тайни за красота и младост, които използват звезди като Вера Уанг, и бихме искали да споделим някои от ежедневните й рутинни процедури.

1. Тя използва бебешко олио във ваната.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Вера Уанг има много алергии, така че е много внимателна с видовете продукти, които използва. Когато беше по-млада, Вера обичаше да се къпе, но сега обича да се къпе по-често, особено след като й действа успокояващо. Едно от най-важните неща, на които държи, е овлажняването, и тук бебешкото олио наистина работи за нея, когато става въпрос за подхранване и успокояване на кожата й. Второто й най-важно нещо е слънцезащитният крем и тя обича да използва овлажнител със SPF 30.

2. Вера вярва, че продуктивността е добър начин за справяне със стареенето.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Тя никога не е мислила за младостта по време на престоя си в модната индустрия, защото работи с „най-красивите жени в света всеки ден“. Тя ги вижда като свои музи и вярва, че това е „може би е ефективен начин за справяне със стареенето“. Тя също смята, че остаряването е твърде старомодно, защото в живота хората трябва да се научат да се опитват и да продължат да растат по един или друг начин.

3. Тя носи светлосини слънчеви очила, за да предпази очите си.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

В работата си Вера трябва постоянно да гледа в екрана на телефона, компютъра и телевизора си. Тя вярва, че очилата, направени за защита на очите ви, са изключително важни за запазването на вашите ириси и зеници — „трябва да сме внимателни, защото щетите ще ни настигнат в крайна сметка“. Вера също подготвя колекция от повече от хиляда чифта слънчеви очила от 1973 г., когато е редактор на аксесоари във Vogue.

4. Рутинните й упражнения включват колоездене и игра на голф.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Вера обича да поддържа леки и бързи тренировки с тежести и не вдига тежести, които са по-тежки от 2 или 3 килограма, което й отнема общо 5 минути. Нейното любимо упражнение е карането на колело и тя обича да обикаля квартала си с колело, когато има свободно време. Въпреки това, не обича да тренира. Ето защо предпочита да играе голф и твърди, че е „ужасна, но ентусиазирана“.

5. Вера не е премахнала нездравословната храна от менюто си.

© verawang / Instagram, © verawang / Instagram, © verawang / Instagram

Кухнята на Вера се състои от 2 телевизора, фризер за сладолед, хладилник за газирани напитки и здравословен хладилник. Тя също има килер за бонбони, килер за зърнени храни и килер за това, което тя нарича „оранжева храна“, която включва Cheetos, Pepperidge Farm Goldfish и всякакви видове чипс (на които тя е голям фен). Също така яде нездравословна храна, като казва: „Ям много McDonald’s. Ще добавя и Oreo McFlurry.“ „Знам, че хората казват, че всичко е лошо за вас, но не мисля, че е така. Не е много по-лошо от много други неща.“ Голям фен е и на Dunkin Donuts.

No Comments Yet

Comments are closed