13 звезди, които казаха „Да“ за първи път след 40 и сега са безумно щастливи

Намирането на сродна душа може да се случи на всяка възраст. И никой не знае това по-добре от тези звезди, които са срещнали правилния човек по-късно в живота. Докато някои от тях никога не са смятали да се обвързват, други просто отделиха време, за да намерят своя г-н или г-жа.

1. Парис Хилтън

© parishilton / Instagram

Певицата и актрисата се омъжиха за предприемача Картър Реум, когато навърши 40, и е сигурна, че си е струвало чакането. „Толкова съм горд да стоя до теб като твоя съпруга. Имаше част от мен, която винаги е чувствала, че трябва да тръгна на това пътешествие в живота сама, но сега знам, че звездите просто се подреждат, за да се намерим отново“, написа тя.

2. Синтия Никсън

© Bruce Glikas / FilmMagic / Getty Images, SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/EAST NEWS

Звездата от „Сексът и градът“ имаше дългогодишна връзка с любовта си от гимназията Дани Мозес, докато не срещна истинската си сродна душа, образователната активистка Кристин Маринони. Актрисата беше на 46, когато двойката се ожени през 2012 г. „Никога преди не бях излизала с жена или дори не бях целувал жена или нещо подобно. Не беше нещо в мен, което чакаше да излезе наяве. Беше като „Това неоспоримо е моят човек. Как мога да оставя този човек да отмине?“ каза тя.

3. Джери Сейнфелд

Andy Kropa/Invision/AP/East News, ANGELA WEISS/AFP/East News

Стендъп комикът беше на 40 години, когато се ожени за писателката и филантроп Джесика Сейнфелд. „Всяка вечер за нас е вечер за среща. Просто обичаме да излизаме заедно и не е голямо събитие да отидем на ресторант. Нужна ни е само една и съща стая в която да бъдем заедно. Обичаме да сме в една и съща стая“, каза той.

4. Гери Халиуел

© therealgerihalliwell / Instagram, © therealgerihalliwell / Instagram

Спайс Гърлата беше на 43, когато се омъжи за Крисчън Хорнър, директор на отбора на Ред Бул Рейсинг във Формула 1. Певицата призна, че веднага е разбрала, че ще се омъжи за Хорнър. „Работата е там, че майка ми се разведе, така че това някак ме отблъсна от брака, ако трябва да съм честна, и не бях срещнала никого, с когото да смятам, че е правилно да го направя. Но когато срещнах Крисчън, автоматично знаех и всъщност казах на моя приятелка, „Мисля, че срещнах мъжа, за когото искам да се омъжа“, сподели тя. На 44-годишна възраст тя му роди син.

5. Джулиана Маргулис

Byron Purvis/AdMedia/SIPA/EAST NEWS, © juliannamargulies / Instagram

Актрисата, най-известна с ролята на Алиша Флорик в драматичния сериал „Добрата съпруга“, чака 41 години, за да стане съпруга в реалния живот. Маргулис се омъжи за адвоката Кийт Либертал през 2007 г. и тя вярва, че това е правилният момент за нея да предприеме крачката. „Чувствам се много благодарна, че имах смелостта да кажа „не“, когато го направих, и да кажа „да“, когато можех, че чаках да намеря правилната половинка и да имам това малко семейство. Има нещо в този период от живота ми, което чувствам, че никога няма да се подобри“, каза тя.

6. Винс Вон

Invision/Invision/East News, Marksman/ Snorlax / MEGA/Mega Agency/East News

Звездата от Четири Коледи беше на 40, когато се ожени за агентката по недвижими имоти Кайла Уебър. Вон призна, че след години на ергенство той най-накрая е готов да създаде семейство. „За първи път наистина искам да имам деца“, сподели той.

7. Ейми Адамс

AFP / East News, © amyadams / Instagram

Награждаваната актриса и нейният съпруг Лео Гало се ожениха, когато тя беше на 41 години. „Винаги сме имали ангажимент един към друг, но сега той е прикован към мен и наистина мога да действам. Шегувам се. Истината е, че усещам по-силно чувство за семейство, по-голямо чувство за постоянство, което е хубаво нещо за мен“, каза звездата от Enchanted.

8. Джим Парсънс

Invision/Invision/East News, © therealjimparsons / Instagram

Актьорът, най-известен с ролята си на Шелдън Купър в ситкома „Теория за Големия взрив“, и съпругът му Тод Спиуак бяха заедно почти 15 години, преди да решат да се омъжат. „Просто не ни пукаше толкова много за действието. Това звучи студено донякъде, но накрая си помислих: „Е, нека направим парти тогава за празника и ще продължим и ще легализираме това нещо“, „А всъщност се оказа много по-значимо в момента за мен, отколкото прогнозирах, и беше много по-значимо за мен след това, отколкото някога съм очаквал“, продължи той.

9. Гуинет Полтроу

RCF / MEGA/Mega Agency / East News, © gwynethpaltrow / Instagram

Звездата от Glee тръгна по олтара, когато беше на 46 години. Съпругът й, Брад Фалчук, беше съ-създател на сериала и двамата се срещнаха на снимачната площадка. Актрисата обясни, че преди да срещне съпруга си е имала 2 типа връзки. „Една, в която постоянно преследвах и се опитвах да спечеля някого, и една, в която бях отблъсната от капацитета на човека за връзка – и тези връзки бяха много краткотрайни. За първи път се чувствам като във връзка на възрастен, която изисква определено ниво на интимност и комуникация, на което не съм била държана преди“, сподели тя.

10. Нийл Патрик Харис

© nph / Instagram, © nph / Instagram

Актьорът, носител на награди „Еми“ и „Тони“, и съпругът му Дейвид Бъртка са заедно от дълго време, но най-накрая решиха да се омъжат през 2014 г., когато Харис беше на 41. „Е, заедно сме повече от 7 години , защото не ни беше позволено да се омъжим дълго време. Така че, мисля, че сме около 17 години заедно“, каза звездата от „Как се запознах с майка ви“.

11. Джесика Частейн

POOL Reuters / Associated Press / East News

Джесика Частейн признава, че е много скромна и не разпространява детайли за личния си живот. От предишните й връзки обществеността знае само за връзката й с режисьора Нед Бенсън. Но актрисата чака дълго време, за да се омъжи. Тя се венча за Джан Лука Паси де Препосуло през 2017 г., когато вече беше на 40 години. А година по-късно двойката роди първото си дете.

12. Кирстен Дънст

LISA O’CONNOR / AFP / East News

Преди да срещне Джеси Племънс, Кирстен Дънст няколко пъти се опита да изгради отношения с някои от колегите си. Тя излизаше с Джейк Гиленхал и Гарет Хедлунд, но така и не се стигна до брак. През 2016 г. Дънст започна афера със звездата от Фарго. Две години по-късно те се сдобиха с първото си дете. През 2021 г. двойката стана родители на още едно бебе, а през 2022 г. най-накрая се ожениха.

13. Ема Бънтън

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com, © emmaleebunton / Instagram

Ема Бънтън започва да се среща с Джейд Джоунс през 1998 г. Връзката на двойката обаче беше като влакче в увеселителен парк — те се събираха и след това се разделяха. Последният път, когато си дадоха още един шанс, беше през 2004 г. и оттогава са заедно. През това време им се родиха две деца. Ема и Джейд не планираха да се женят: „Нямаме нужда от сватба, за да оправдаем връзката си.“ Но с течение на времето отношението им към брака изглежда се промени. През 2021 г., на 45-годишна възраст, Бънтън се омъжи.

No Comments Yet

Comments are closed