13 знаменитости, превърнали се от грозни патенца в изкушители

Много от нас се възхищават на хората на лъскавите корици на списания. За някои те са моделът на красотата, за други – моделът за подражание. И все пак малко от нас осъзнават, че някои от тях са преминали дълъг и трънлив път на самоусъвършенстване. Събрахме няколко снимки, на които обектите на нашето възхищение изобщо не приличат на себе си.

Крис Прат 

© depositphotos, © @prattprattpratt

В младостта си актьорът вярва, че талантът е достатъчен, за да бъде успешен. И все пак по-късно той осъзна, че изглежда неподходящо и затова направи много промени върху себе си. Гледайки Прат сега, не може да се каже, че има проблеми със самочувствието.

Кейти Пери 

© eastnews, © depositphotos

Кейти не винаги е била доволна от женското си тяло. В тийнейджърските си години тя мечтаеше за тяло на модел и дори носеше бельо Spanx. С течение на времето обаче тя се научи да обича себе си.

Дейвид Бекъм 

© rexfeatures, © eastnews

В младостта си Дейвид не се интересуваше много от външния си вид. Той беше увлечен от футбола и му посвети цялото си време и внимание. Едва когато името му стана известно по целия свят, Бекъм започна да работи по образа си, като го правеше единствено в името на шоуто.

Шакира 

© eastnews

Поглеждайки днес разкриващите тоалети в клиповете си и на концерти, човек не би казал, че певицата се срамува от тялото си.

Джъстин Тимбърлейк

© rexfeatures, © eastnews

„Всичко, заради което сте осмивани, всичко, което ви прави странни в очите на другите като дете, ще ви отведе до успех в зряла възраст“, ​​уверява Джъстин.

Риана 

© @rihanna, © depositphotos

„Винаги намираме недостатъци в себе си“, казва Риана. Тя признава, че е успяла да повярва в себе си само заради успеха. „Преди това щях да се движа неуверено, да сложа ръце на коленете си и да седя мълчаливо, смутена от всички.“

Дуейн Джонсън 

© @therock, © rexfeatures

Дуейн Джонсън започва пътешествието си за самоусъвършенстване от детството. Той вярва, че упоритата работа върху себе си е правилният път към вашата мечта.

Ники Минаж 

© nydailynews, © rexfeatures

В детството си Ники имаше някои комплекси, свързани с външния й вид. Но когато влезе в шоубизнеса, тя промени много неща върху себе си. Сега певицата няма проблеми със самолюбието.

Адам Ливайн 

© @adamlevine, © eastnews

Въпреки неуспешните експерименти с образа му през младостта си, Адам не страда от липса на внимание. Певецът непрекъснато работи върху себе си, за да бъде по-добър, защото женската половина от публиката му никога не откъсва поглед от него.

Деми Мур 

© rexfeatures, © eastnews

Трудно е да се повярва, че като дете Деми е страдала от страбизъм. В началото на кариерата си тя дори трябваше да се подложи на 2 операции, за да реши този проблем.

Кейт Хъдсън 

© eastnews, © rexfeatures

Родителите на Кейт искаха дъщеря им да избере по-земна професия, може би заради според тях посредствения й външен вид. Но това никога не й попречи да следва мечтата си да стане актриса.

Кейт Уинслет

© rexfeatures

В училище Кейт се смяташе за дебела и я дразнеха заради това. И все пак години по-късно тя се научи да се приема такава, каквато е, и намира предимства във всичко.

Дженуари Джоунс

© @januaryjones, © rexfeatures

Актрисата и модел никога не са страдали от липса на внимание. Напротив, въпреки имиджа си на дете, тя винаги беше уверена в себе си. Дженуари се страхува от пластична хирургия и вярва, че младостта на лицето може да бъде запазена с помощта на различни трикове.

No Comments Yet

Comments are closed