13 знаменитости, които се гордеят с необичайния си външен вид и можем да научим много от тях

Въпреки факта, че много хора се отнасят към известните личности като към идеали за красота, те не винаги са перфектни. Но успяват да използват необичайните си черти в своя полза. В света няма перфектни хора, така че защо просто не се приемем един друг такива, каквито сме всъщност.

Събрахме за вас 13 знаменитости, които не се притесняват от необичайния си външен вид и лесно го демонстрират пред целия свят.

Кейт Хъдсън

Ако имате стърчащи уши и се тревожите за тях, трябва да погледнете към тази холивудска звезда като пример. Кейт Хъдсън не крие уши в косата си, тя прави всичко, за да подчертае тази особеност. Наскоро актрисата си направи къса прическа. Сега тя лесно може да покаже стърчащите си уши на всеки.

Натали Дормер

© Dan Steinberg / Invision / AP / East News, © imago / PicturePerfect / East News

Натали Дормер има парализа на лицевия нерв, която получи по време на раждането. Повредата едва се забелязва, когато актрисата се усмихва, но може да се види, когато лицето й е отпуснато. Въпреки това повечето зрители не го забелязват, защото опитни гримьори могат да скрият това несъвършенство.

Хоакин Феникс

© Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Хоакин Феникс е роден със заешка устна. След операцията има белег между горната устна и носа. Но тази странност никога не е пречила на Феникс да стане един от най-успешните холивудски актьори.

Парис Хилтън

© Invision / East News, © parishilton / Instagram

Ако погледнете снимките на Парис Хилтън от различни събития, вероятно ще забележите, че тя обикновено е изправена пред камерата с дясната страна на лицето си. Това е така, защото тя има амблиопия, известна също като мързеливо око: поради слаби мускули изглежда, че едното око е много по-малко от другото.

Дензъл Уошингтън

Двукратният носител на “Оскар” Дензъл Уошингтън също има нещо необичайно във външния си вид. Като малък е спортувал и счупил малкото пръстче на дясната си ръка. Не е получил медицинска помощ навреме, така че пръстът му изглежда малко странно. Но на кого му пука за пръсти, когато актьорът е толкова талантлив?

Дженифър Гарнър

© KELA / Broadimage / East News

Пръстите на краката на Дженифър Гарнър са малко деформирани. На десния крак малкият пръст лежи отгоре на съседния пръст. В повечето случаи тази аномалия се появява, тъй като човекът постоянно е носел обувки, които са били неправилно прилепнали или са твърде малки. Но актрисата не се интересува от това необичайно нещо и все още носи сандали.

Дарил Хана

Дарил Хана няма част от показалеца на лявата си ръка. Тя е получила тази контузия при инцидент като дете. Дарил била на гости при баба си и забила пръст в дупка в стената на къщата. Не могла да го извади, затова трябвало да се вземат спешни мерки.

Форест Уитакър

© AXELLE / BAUER-GRIFFIN / East News

Форест Уитакър има птоза на клепачите, така че едното му око винаги изглежда малко затворено. Това може да се оправи с операция, но актьорът не иска да го прави: външният му вид е неговата запазена марка.

Кайли Дженър

На 5-годишна възраст Кайли Дженър пронизва крака си с метален прът от ограда, когато играе на криеница със сестра си. Сега тя има голям белег на лявото си бедро. Но не възнамерява да прави операция за отстраняване на белега и няма проблем с носенето на къси рокли.

Бил Наи

© Phil Loftus / Capital Pictures / East News

Когато Бил Наи беше на 20 години, беше диагностициран с контрактура на Дюпюитрен. Това е заболяване, което води до частична загуба на функцията на китката. Така че пръстите на актьора, по-конкретно безименния и малките пръсти на двете ръце, винаги са притиснати към дланите му.

Тина Фей

© Matt Sayles / AP / NYOTK / East News

Когато Тина Фей била на 5 години, тя била нападната. Мъж порязал лицето й с нож. Оттогава Тина има белег на лицето си.

Упи Голдбърг

© DAVIS ENTERTAINMENT / Album / East News

Забелязали ли сте нещо необичайно във външния вид на Упи Голдбърг? Тя няма вежди! Актрисата ги обръснала веднъж и когато започнали да порастват, те сърбели много. Затова оттогава Голдбърг бръсне веждите си.

Кейли Куоко

© Matt Sayles / AP / East News

След инцидент, който се случи през 2010 г., когато кон скочи на крака на актрисата, Калей Куоко получи белег. Куоко е транспортирана до спешна помощ, тъй като кракът й е тежко счупен. За да стабилизират положението на костите, лекарите трябвало да поставят 2 метални пръта вътре в крака. И сега можете да видите дълъг белег на глезена й.

No Comments Yet

Comments are closed