10 знаменитости, които са му отпуснали края

На големия екран знаменитостите изглежда са нещо, което всъщност не е от този свят и изглежда перфектно всяка секунда. Но те са точно като нас, със собствените си малки удоволствия, които не винаги са полезни за фигурата. Намерихме 10 звезди, които смятат, че пълноценният живот е много по-добър от диетата през цялото време и те се чувстват абсолютно щастливи със себе си.

Дженифър Лав Хюит

© Andrea Renault/Polaris/eastnews, © Gilbert Flores/Broadimage/eastnews

Няма повече тесни рокли за тази красавица. Тя стана майка на две деца и качи 20 килограма, но това не я разстройва ни най-малко. Дженифър казва, че сега се чувства по-щастлива и по-женствена от всякога и изобщо няма да отслабне.

Ева Лонгория

© Andy Kropa/Invision/AP/eastnews, © PPE/Thorton/eastnews

Тази хубава дама се омъжи за трети път през май 2016 г. и така се увлече по време на медения си месец, че забрави всичко за фигурата си. Изглежда обаче това не притеснява Ева или съпруга й – те са непрекъснато заедно и се целуват горещо за радост на папараците.

Кели Кларксън

© AP Photo/Chris Carlson/eastnews, © Euan Cherry/Photoshot/eastnews

Певицата винаги е била малко закръглена, но е запазила имиджа си с упражнения и диети. Когато Кели се омъжи и стана майка на две деца, тя просто изостави темата изобщо. Начинът, по който го изразява, е просто да се чувстваш уверен и щастлив въпреки критиките.

Ръсел Кроу

© eastnews, © Life/Broadimage/eastnews

Сега е трудно да разпознаем мускулестия гладиатор в този едър човек, но Ръсел винаги е готов да се промени за роля: той качи почти 50 кг за „Хубавите момчета“. Измина една година от излъчването на филма, но изглежда актьорът не се притеснява много за формата си. Той дори казва, че е доста приятно да качите излишни килограми.

Тайра Банкс

© eastnews, © Sthanlee B. Mirador/eastnews

Основателката на култовата класика на America’s Next Top Model винаги е казвала, че е смятана за твърде едра за модел. Сега тя тежи 8кг. повече от 2006 г. и не можеше да се интересува по-малко от това, имайки собствен бизнес, отглеждайки син и все още бижу на публични събития.

Кели Озбърн

© Victoria Will/AP Images/eastnews, © Frederick Taylor/Broadimage/eastnews

Никога не особено слалбо момиче, Кели шокира всички през 2013 г., когато свали над 40 кг, за да се побере в крещящи рокли. Това обаче не продължи дълго. Тя се умори от изтощителни диети и сега е щастлива, че се е оставила да живее, вместо просто да „гледа“.

Вин Дизел

© AP Photo/Claude Paris/eastnews, © Brett Kaffee/Thibault Monnier/eastnews

Звездата на екшън филма винаги е могъщ в движенията си, но през 2015 г. някой го засне гол до кръста и… стоманените коремни плочки бяха изчезнали. Вин обаче беше напълно спокоен по този въпрос, защото лесно можеше да се върне във форма по всяко време. И той го доказа: в „Съдбата на яростните“ той е безупречен както винаги.

Кейт Уинслет

© Nicolas Genin/Abacapress.com/eastnews, © Richard Shotwell/Invision/AP/eastnews

Кейт е това, което бихте нарекли нетипично за Холивуд: тя никога не се е стремяла към перфектна фигура и дори се презира, че трябва да отслабва за определени роли. Актрисата предпочита да прекарва свободното си време с трите си деца, без да тренира и не се срамува от това.

Дженифър Лорънс

© Jordan Strauss/Invision/AP/eastnews, © eastnews

Дженифър винаги е била саркастична по отношение на диетите и отслабването. Тя обича да се храни. Разбира се, това не можеше да остане незабелязано и преди 5 години тя беше много по-слаба. Но няколко излишни килограма я направиха още по-сладострастна.

Адел

© AFP Photo/Valerie Macon/eastnews, © AFP/Niklas Halle’n

Британската дива често е критикувана, че е с твърде пищни извивки. Карл Лагерфелд, например, каза, че има божествено лице, но е “малко прекалено дебела”. През 2015 г. Адел изведнъж свали над 30 кг.

No Comments Yet

Comments are closed