Зодиакалните знаци като природни бедствия

Какви биха били зодиакалните знаци, ако бяха естествени бедствия, питате вие?

Може би вашият знак е като експлозивно изригващ вулкан? Или сте по-скоро от разтърсващо земетресение? Или може би сте гигантски астероид, който се насочва към Земята на път да унищожи всички нас …

Не се чудете повече, защото предстои да откриете точно какъв вид природни бедствия би бил вашият знак!

Овенът е като вулкан: те са способни да експлодират във всеки даден момент.

Точно като вулкан Овенът е непредсказуем и способен да изригне във всеки даден момент. И когато го изгубят, самообладанието им може да бъде доста експлозивно, така че помислете два пъти, преди да се забъркате с тях!

Телецът е като земетресение: рядко разтърсват, но когато направят, могат да нанесат невиждани щети.

Телецът обикновено се опитва да избегне хаоса, ако могат да овладеят ситуацията, но ако са притиснати в ъгъл и са принудени да отмъстят, тогава по-добре вярвайте, че те ще избухнат с голяма сила, подобна на земетресението.

Близнаците са като пясъчна буря: те са неспокойни и трудно се удържат.

Близнаците са неспокойни и донякъде доста непредсказуеми, така че ще им подхожда идеално невъобразимата пясъчна буря. И точно като пясъчна буря, те правят всичко със 100 мили / час!

Ракът е като приливна вълна: те могат да бъдат внезапни и непреодолими.

Ракът може да бъде връхлетян от внезапни пристъпи на силна емоция, които настъпват със силата на приливната вълна. Те се опитват да запазят хладнокръвието си, но когато бъдат изтласкани отвъд границите си, могат да станат опасни.

Лъвът е като див огън: след като подпалят, те са изключително трудни за спиране.

Бързото разпалване и трудното овладяване на Лъва наподобява най-силно на див огън, който може да се разпространи, преди дори да осъзнаете какво се случва. Те могат да подпалят от 0 до 100 само при мигване на окото, така че не ги провокирайте!

Девата е като лавина: те са практически неудържими.

Девата има сила и то сила на неудържима лавина, която им позволява да поемат много удари в живота, без да се обезсърчават. Те просто продължават и помитат всичко, докато в крайна сметка не стигнат крайната точка на каквото и да са си наумили.

Везните са като мусон: те са бързи и непредсказуеми.

Везните са бързи мислители, които също имат непредсказуема страна, която затруднява хората да бъдат 100% сигурни какво биха могли да направят те след това. И по тази причина те определено биха били тропически мусон!

Скорпионът е като гръмотевична буря: тъмен, мистериозен и разрушителен.

Личността на Скорпиона има мрачно и загадъчно качество и родените под този знак имат изключително мощна енергия и аура, която е неприлично подобна на тази при гръмотевична буря!

Стрелец е като торнадо: мощен и пълен с енергия.

Поради краткотрайните си, но мощни изблици на енергия Стрелецът би бил торнадо. Когато тръгват, те са чудо, което по-добре да гледате от сигурно разстояние, но не им пречете или могат да бъдат опасни.

Козирогът е като виелица: когато са ядосани, те могат да бъдат безкрайно студени.

Козирогът е добър човек, но ако по някакъв начин попаднете на лошата им страна, те могат да станат брутално студени и да знаят точно как да го подправят. И по тази причина те ще да бъдат смръзяваща виелица.

Водолеят е като астероид: като цяло са от друга планета.

Водолеят е рядка и уникална личност, която е и интригуваща, но и опасна, ако им попречите. И защото са толкова необичайни, би трябвало да бъдат астероиди.

Рибите са като потоп: дълбок и понякога завладяващ.

Понякога Рибите могат да бъдат толкова затрупани от живота, че да се чувстват сякаш са заляти от емоциите си, което ги прави много подходящи за интензивността на откровен потоп!

No Comments Yet

Comments are closed