Топ 5 на зодиите с най-труден характер!

Сприхави, инатливи, не понасят критика или чуждо мнение! Не могат да отстъпват или да правят компромиси. Напук на някого могат дори да обърнат света! Това не винаги на негативни черти в живота, но с тях трудно се живее… Който си има вземане-даване с представител на някой от следващите зодии, трябва да е готов да се справя с един много труден характер.

5. Козирог
Винаги независим – може да върви срещу мнението на всички. Инатът му е огромен, също като рогата. Не може да го накарате да направи нещо, което не иска! Общуването с него е трудно, защото не харесва повечето хора (не ги приема на нивото си) – комуникира с тях от скука или по задължение. Той е истински работохолик, затова интимните му партньори трябва да го приемат още в началото. Много труден партньор – с него трябва да се правят десетки компромиси на ден!

4. Водолей
Изглежда забавен, свеж, интересен, но само на пръв поглед. Когато се опознае отблизо, нещата се променят. Те са свикнали да бъдат „черната овца“ – винаги различни, нестандартни, предизвикателни, с поведение, което казва „Всички останали са смешни и не могат да живеят истински!“ Водолеите са много свободолюбиви, държат да правят каквото си искат. Когато му се налага мнение, той изглежда, че се съгласява, но пак ще направи, каквото реши. Почти невъзможно е един Водолей да бъде покорен!

3. Близнаци
Познаваме ги като весели, лъчезарни, бъбриви, но все пак имат неудържим характер. Трудно е да се задържи интересът им особено в интимните връзки. Имат особена защитна реакция – преструват се на безразлични, дори жестоки. Изглежда, че отразяват мнението ви, но всъщност не е така – то просто не е важно за тях. Стздават впечатление за разбрани хора, но държат да стане на тяхното на всяка цена! Истински коварна зодия!

2. Овен
Изпулс, конфлик и безпардонност. Споспбност да сринат психически човек само за ден! Не мислят за последствията, бълват по 10 обидни думи в секунда… Мнението на хората не ги интересува, другите грешат, а те са прави. Иначе имат огромни изисквания към хората около себе си. Често показват егоизма си, но не го признават. Могат да откупят вината си, но не и да признаят грешките си. Почти невъзможно е да се разбереш с Овен. Дори и да успееш, това ще е само за няколко дни.

1. Скорпион
Зодия, която взима каквото поиска, без да се съобразява с другите – крал на трудните характери! Имат жесток и обиден език, отмъстителни са, имат огромно его и нямат никакво желание да отстъпят. Към партньорите си са особено страшни – силно ревниви, обсебващи, безпощадни. Могат да накажат половинката си за несъществуващи провинения, отнасят към хората като със своя собственост. За да живееш с тях, трябва да можеш да преглъщаш, да се съгласяваш с тях, но се приготви – връзката със Скорпион може да остави емоционални травми за цял живот!

No Comments Yet

Comments are closed