Десет съвета от личен треньор, отслабнал със 70 кг

Когато Джо Бърнстейн беше само на 25, той тежеше 154 кг. Диетите не работеха. След това той вкара в живота си някои прости навици, които накрая доведоха до положителни промени във външния му вид и чувствата му към себе си. Сега Джо работи като личен треньор, помагайки на хората да правят по-добри избори за по-здравословен начин на живот.
Предлагаме ви шанса да се възползвате от следните правила, за да постигнете страхотни резултати.

Така изглеждаше Джо преди. И тук можете да видите и невероятните резултати, които той постигна със своите прости навици.

1. Спрете да пиете калории

Това означава, че е по-добре да избягвате да пиете сода, сок и сладък чай. Дори ако това е единственият навик, който приемате, той може да ви помогне да отслабнете с 22 кг за 48 месеца. Понякога дори не осъзнаваме, че пием около 2000 калории на ден.

2. Забравете за готовите обяди на работа

… и вземете хубава кутия за обяд, пълна със здравословна домашна храна, за да работите.

3. Прекарвайте по-малко време в колата си

Колелото ще ви помогне да спестите няколко часа от личното си време, като същевременно запазите нервите си. Свободното време, което получавате, може да отделите за здравословно готвене и тренировки.

4. Научете се да готвите вкусни ястия

… и как да се насладите на готвенето. Рецепти от интернет, кулинарни предавания и класове с мили хора ще ви помогнат да поемете по пътя на готвача.

5. Опитайте се да разберете стойността на естествената храна

По-добре е да изберете местни и пресни продукти, които могат да „съживят“ вашите вкусови рецептори и да накарат тялото да отслабне.

6. Вземете куче

Активната сутрешна разходка с вашия четириног приятел е най-доброто нещо, което можете да направите, за да увеличите метаболизма и мозъчната си активност. Всъщност не е необходимо да си вземете куче – основното е, че трябва да намерите причина да ходите сутрин.

7. Купувайте органична храна

Не става дума за гръмки маркетингови твърдения като „без ГМО“ или „биологичен продукт“ – става дума за навик да избирате храна с по-високо качество. Да, тази храна може да изглежда скъпа, но веднага щом откажете готовите ястия, бюджетът ви ще се нормализира.

8. Обърнете внимание на качеството на месото

Би било чудесна идея да увеличите броя на вегетарианските обеди и вечери, които ядете, което означава повече зеленчуци, плодове, ядки, семена, култури и бобови растения. Ако не сте готови да откажете месото, обърнете внимание на качеството и произхода му.

9. Оставете връзките, които ви тежат

След като се раздели с бившата си съпруга, Джо трябваше да изгради живота си наново и това беше напълно нов живот – здрав и съзнателен. Не е необходимо да се държите толкова радикално. Но все пак понякога има връзки, на които е крайно време да се сложи край.

10. Променете себе си както физически, така и психически

За да не позволите на теглото си да се върне, важно е да правите повече от физически упражнения и да се храните правилно. Цялата умствена работа в главата ви има значение: от самото начало, когато сте започнали да се отказвате от някои стари навици, до момента, в който сте осъзнали и почувствали новото си аз.

No Comments Yet

Comments are closed