Топ 4 най-непоносими мъже според зодията

Има зодии, които са толкова трудни, че понякога е трудно да се намерят положителните им страни. Жените искат спокойни, уравновесени и грижовни мъже да себе си. Има представители обаче, които не отговарят на тези изисквания и животът с тях би бил много труден. Ето топ 4!

ОВЕН
Овните са много труден характер, конфликтни и импулсивни. От тях не очаквайте да са внимателни, да признават грешките си, да се променят – независимо какво обещават. В същото време имат високи очаквания от другите. Егоизмът им е нарицателен! Връзката с Овен е много трудна и трябва да сте готови на много компромиси!

СТРЕЛЕЦ
Романтици, които смятат, че за тях идеалната жена не съществува! За тях просто никоя не е достатъчно добра! Те обичат пътуванията, но дори да имат сериозна връзка, трудно ще се задържат на едно място.

КОЗИРОГ
Козирозите са много независими и общо взето нямат нужда от сериозна половинка до себе си. Обичат да поемат рискове, без значение от резултата. Независимо дали са прави, или не, винаги инатливо държат на своето. Като цяло стойте далеч от тях за сериозна връзка – за капак на всичко са работохолици и кариерата им е винаги на първо място!

РИБИ
На първо място – рибите. Въпреки че са известни като романтични и чувствени, трудно може жена да се разбере с тях. Имат силно шесто чувство и му се доверяват, затова и действията им изглеждат някак нелогични. В същото време не могат да се доверят напълно на половинката си – предпоставка за трудни отношения в една връзка!

No Comments Yet

Comments are closed