Изненадващ тест, който ще разкрие истината за вас

Какво разкриват за нас ежедневните ни навици, като това как носим чанта? Много, както се оказва. Предлагаме ви да направите прост тест, който вероятно ще ви изненада. Просто изберете фигурата, която носи чанта по начина, по който го правите и вие, и след това прочетете резултата по-долу.

№ 1. Зад гърба

Ако предпочитате раница, вероятно винаги сте готови за приключения и сте готови да тръгнете всеки момент. Освен това сте много внимателни както към нещата, така и към другите хора, което ви прави човек, който другите охотно следват.

№ 2. В ръка

Ако държите здраво вещите си в ръцете си, абсолютен и пълен контрол над всичко е вашето мото. Обичате да сте информирани за всичко и винаги имате собствено мнение. Можете да кажете на другите цялата истина за себе си – ако те попитат, това е. Вашата надеждност е легендарна.

№ 3. На рамо

Хората, които носят чанта на рамото си, обичат да четат: тази позиция им позволява да извадят любимата си книга, дори когато на практика няма място за нея. Те са толкова тактични, че дори и да заспят по време на монолога ви, ще го правят с отворени очи, като от време на време кимат в знак на съгласие.

№ 4. През рамо

Ако носите чантата си през рамо, никой престъпник няма да може да открадне ценния ви товар. Малко сте склонни да демонстрирате огромното си богатство, но в същото време сте много щедри. Бъдете внимателни обаче, тъй като някои може да възприемат тази ваша черта като слабост и да ви използват в своя полза.

№ 5. На корема

Какво препускаше покрай теб току-що? Торнадо? Не, това е човек, който носи чантата си по корем – само така тя не е отнесена от вятъра, който се създава от скоростта им. Ексцентричността на такива хора често е извън всякакви граници, но това е доста показателно за техния бърз ум и живо въображение.

No Comments Yet

Comments are closed