8 черти, които бяха недостатъци, но станаха предимства през 2020 г.

Много жени търсят недостатъци във външния си вид: често мислят, че косата им е твърде рядка и че кожата им далеч не е перфектна. За щастие сега няма универсален стандарт и ние вярваме, че всички жени са красиви по свой уникален начин.

Смятаме, че всяко момиче трябва да обича и да приема себе си такава, каквато е. Събрахме 8 физически характеристики, които се приемат за плюс през 2020 г.

Светла коса без боя

© Nattesha / depositphotos

В миналото се смяташе, че светлият цвят на косата с цвят на пшеница е скучен и жените, които имат такава коса, я боядисват в по-ярка блондинка. Но днес, колкото по-естествено изглеждате, толкова по-добре, поради което този цвят на косата отново е популярен. Например косата на Дженифър Лопес е този цвят сега. Освен това, този цвят поддържа други черти на лицето, правейки промените, свързани с възрастта, не толкова видими.

Закръглени бузи

© sstevenson / depositphotos

Момичетата с наедряли бузи вече са щастливи да ги имат. Много момичета не обичат закръглените бузи, но това всъщност ги кара да изглеждат по-млади, отколкото са в действителност.
Някои знаменитости, напротив, се гордеят с бузите си и не искат никаква козметична операция. Например Джиджи Хадид залага на по-естествени бузи.

Посивяла коса

Дизайнерите по целия свят са изумени от жени, които са в състояние да противоречат на всички наложени правила и стандарти. Най-важното за косата и кожата е да бъдат блестящи, гладки и добре обработени. В този случай сивата коса изглежда добре! Много известни личности, които са на възраст под 40 години, дори вече не си боядисват сивите коси.

Естествени устни

© David Buchan / Pool Picture / PacificCoastNews.com/EAST NEWS, © Everett Collection/East News

Не толкова отдавна жените са мечтали да имат големи устни, но това вече не е тенденция. Жените искат да видят естествено изображение в огледалото. Освен това повечето мъже обичат естествената красота, което също влияе на желанието на жените да променят външния си вид.

Несъвършен тон на кожата

© Image supplied by Capital Pictures/EAST NEWS, © i-Images/i-images/East News

Времената на контурирането в стил Кардашиян са в миналото. Сега по-естествените изяви (като тази на Меган Маркъл) са по-популярни. Днес гримьорите и известните личности винаги добавят малко по-груб външен вид, за да изглеждат нещата по-естествени.

Лунички

© PantherMediaSeller / depositphotos

Луничките са класическа тенденция всяка пролет. Дори жените, които нямат лунички, обичат да си ги правят. Между другото, филтрите в Instagram, които добавят лунички, са много популярни. Така че, ако природата ви е дала този дар, би било престъпление да се опитате да го скриете.

Големи бедра

След като дългите години кльощавите бяха популярният стандарт, живеем във време, в което жените с големи бедра са много популярни. Говорим за Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Дженифър Лопес и Бионсе, само за да назовем няколко знаменитости.
Сега формата на тялото, където бедрата заемат централно място, е изключително популярна. И не изглежда, че тази тенденция ще отмине скоро.

Без гел лак за нокти

© AntonioGravante / depositphotos, © SergeyNivens / depositphotos

Само до скоро момиче, на чиито нокти нямаше гел-лак, щеше да се счита за противоположното на модерното. Но през 2020 г. лекари, екоактивисти и дори някои майстори на ноктите преразгледаха тази гледна точка.
Гел лакът води до чупливост на ноктите: всеки път, когато премахвате гела, премахвате тънкия горен слой на нокътя. Изсушаването с ултравиолетови лъчи е друга причина да откажете този вид лечение. Повечето хора знаят колко е важно да се избягва излагането на ултравиолетови лъчи. Но ако изложите ръцете си на UV-светлина, кожата ще остарее много бързо.

No Comments Yet

Comments are closed