Въпросите, които никога не трябва да задавате на мъж

Има някои въпроси, на които знаем отговора, но има и такива, на които не искаме да знаем! Всеки иска да е сигурен в чувствата на другия и си мисли, че ако си зададе въпроса точно и ясно, отсрещният човек ще му отговори искрено. Да, ама не! Замислете се, щом задавате тези въпроси, значи имате съмнения, а щом имате такива, може би не искате да знаете отговора!

Обичаш ли ме?

Ами може и да ви обича, но така зададен, въпросът буквално притиска половинката ви в ъгъла и не му оставя друг избор, освен да ви каже: „Да“. Оставете го да ви го каже сам, когато той почувства, че иска да го чуете. Няма нищо по-хубаво от това да чуеш тези вълшебни думи ненадейно, точно когато най-малко очакваш, за да те зарадват и да се усмихнеш на щастието.

Липсвам ли ти?

Е, какво очаквате като отговор, да ви каже – “Не, не ми липсваш, защо питаш?” Разбира се, че ще отговори че му липсвате. Дори и въпросът да не е отправен към половинката, а към друг човек, пак ще ви каже, че му липсвате. Ей така, нали имаше една приказка “от хорска срама”, да не се обидите нещо. Ако липсвате на някого, той ще намери време за вас не веднъж в месеца или през няколко, а всеки ден или всяка седмица. Да ви чуе, да ви види и няма да пропусне шанса да ви каже, че му е хубаво с вас.

Да ревнувам ли?

Ревността е за несигурните хора! Да, може да се дразните малко от постоянните обаждания на бившата, която може би иска да ви покаже индиректно (или директно, луди колкото искаш), че тя е по-добрата, но замислете се, ако беше по-добра нямаше ли да е с нея, а не с вас? Оставете другите жени на произвола, не си хабете нервите и времето да се занимавате с персони, които не значат нищо. Вие сте важната! Всеки мъж има нужда жената до него да е сигурна в себе си, това им действа като афродизиак.

Изневеряваш ли ми?

Щом питате значи има нещо! А, ако няма, въпросът ви само може да доведе до други излишни въпроси и рано или късно, уж чудесните ви отношения, да отидат по дяволите. Пък ако сте толкова сигурни, че ви кръшка, то едва ли щяхте да питате дали това е така. По-скоро въпросът ви щеше да е директно в целта: “С коя беше?” (примерно). Доверието е всичко! Ако си имате доверие, ако го показвате на половинката си, той никога няма да го предаде. Освен ако не е задник, но тогава по-добре за вас, направил ви е услуга.

Така че, давайте това, което искате да получавате и внимавайте с въпросите, на които не искате да знаете отговора!

No Comments Yet

Comments are closed