Вашият любовен стил според зодията

Как обикновено се държите по въпросите на сърцето? Какъв е вашият любовен стил?

Всеки зодиакален знак има определен „любовен подпис“, който казва как обичате да обичате и да бъдете обичани в замяна. Вашата елементарна любовна природа ще ви даде улики дали сте срамежливи, отворени или пасивни по отношение на сърцето.

Прочетете, за да определите своя любовен стил и този на вашите романтични половинки

1. Овен:

Страстта е вашият любовен стил на работа.

Обичате да приемате удоволствието, като предприемате смели действия по отношение на чувствата си. Вие сте смели и напреднали във взаимоотношенията и казвате на другите да знаят точно къде се намирате.

2. Телец:

Бавен и чувствен, вие знаете точно кого и какво искате.

Любовта на вашето „земно дете“ е утешителна и основателна за всички, които се сблъскват с нейното успокояващо докосване. Вие сте лоялни и търпеливи в любовта и искате партньор, който оценява това.

3. Близнаци:

Срещата на умовете е вашата най-висока ценност в любовта.

За вас стимулиращият и интересен дебат е най-добрият афродизиак, тъй като цените интелигентността и остроумието над всичко друго.

4. Рак:

Мечтателен и интуитивен, вие обичате да споделяте чувствата си с партньора си и да чувствате връзка и разбиране.

Подхранвате и подкрепяте отношенията си и обичате да се грижите за партньора си.

5. Лъв:

Творчески и игрив, лъвът има нужда от страст в любовта.

Искате да забавлявате и да се забавлявате във връзките, тъй като скуката е целувката на смъртта. Вашият любовен стил изисква да бъдете в центъра на вниманието на вашия романтичен партньор или скоро ще загубите интерес.

6. Дева:

Вашият аналитичен, замислен и понякога мрачен манталитет изисква внимание от вашия партньор. Искате вашият любим да изрази колко много ви обича.

Искате редовни устни напомняния, че сте оценени, и знаци на обич, които наистина ви повдигат настроението. Получаването на любов и обич също ви прави щедър даряващ.

7. Везни:

Романтичен и социален, винаги мислите за обмислени начини да угодите на партньора си.

Важно е конфликтите да са минимални във вашите взаимоотношения, тъй като нарушават чувството ви за баланс и хармония, така че предпочитате отношения, където дипломацията управлява.

8. Скорпион:

Вашата емоционално наситена природа изисква дълбока и мощна връзка с вашия любовен интерес.

Повърхностността е отклонение за вас, тъй като искате да се потопите под повърхността и да изследвате по-загадъчната страна на партньора си.

9. Стрелец:

Разнообразието и приключенията са задължителни за вас в любовта.

Вие сте ентусиазирани и експанзивни в изразяването на своите привързаности, но се справяте най-добре във връзка, в която можете да имате достатъчно място да се разхождате свободно и да изследвате непознати територии.

10. Козирог:

Вие сте отдаден и прагматичен любовник и изразявате привързаността си чрез действия повече от емоции или думи.

Обичате да карате партньора си да се чувства удовлетворен, сякаш има всичко необходимо, за да се чувства комфортно в живота.

11. Водолей:

Свободата и индивидуалността са от решаващо значение за вашето преживяване на любовта.

Вие сте изобретателен и стимулиращ партньор, който винаги има нещо ново и интересно да предложи на връзката ви, стига да имате място да бъдете себе си.

12 Риби:

Вашият чувствителен и състрадателен любовен стил идва от вашата дълбоко духовна природа.

Трябва да дадете много любов и да оцените връзка, която ви позволява безопасно да отворите сърцето си, без страх или несигурност, от които ще се възползвате.

No Comments Yet

Comments are closed