Мъжкото отношение, което жените не могат да преглътнат

Минаха времената, в които жената трябва да е тиха, скромна и смирена, за да я „поиска някой за жена“. Днес нежният пол е този, който избира. Критериите са високи, компромисите все по-трудни, а има постъпки, които дамите няма как да преглътнат. Затова, скъпи господа, четете и се учете как НЕ бива да се държите с жената до себе си. Ето го и поведението, което ще я накара да ви зареже.

Пренебрегване. Най-опасното поведение от страна на мъжа. Жената очаква от първия до последния ден на вашата връзка винаги да се чувства на първо място. Когато това системно не е така, тя е много по-склонна да хлътне по друг мъж, който я удостоява с внимание и комплименти. Просто емоционално жените са настроени така – съдят за чувствата по отделеното време, както и къде в стълбицата на приоритетите ви се намират.

Всичко е само секс. Без значение дали е първа или сто и първа среща, жената се отвращава, ако се почувства само като инструмент за удоволствие. Не случайно най-големите свалячи не са арогантните типове, които парадират с пари или мускули. А тези, които знаят как само с поглед и две думи да я обсипят с обожание… макар и в последствие оказало се фалшиво.

И другите жени имат нужда от внимание. Няма такива филми, момчета! Голяма част от дамите нямат нищо против колежките и приятелките ви, но не и ако прекалявате с времето, което им отделяте. Ще включим и възхищението, което изричате на глас, по повод певици, актриси и други подобни. Не само отблъсквате своята жена от себе си, ами не се чудете, ако поне 2 седмици тя ще отблъсква вас от леглото си.

Нейна работа е да гледа децата. Нима? А на вас ви се падна само приятната част, така ли? Не става. Нито една жена не иска и няма да преглътне да бъде приемана от мъжа си като мултифункционален домакински робот с екстри на бавачка. Нито една жена няма да се примирява дълго с положението: тя със сетни сили се грижи за децата, вие пиете бира с приятели. Забравете за този синдром, защото той категорично обрича отношенията ви на провал.

Гадните шеги. Чувството за хумор е нещо прекрасно в една връзка, стига обаче наистина да е смешно. Различните дами разбират от различни шеги. Едни приемат, други ненавиждат. Ако любимата ви се дразни, просто спрете да се шегувате с нея по този начин. За вас може и да е безобидно, но повярвайте, на нея й се събира. Жената иска да усеща обожание. Припомнете си го, преди отново да изстреляте кофти майтап по нейн адрес.

No Comments Yet

Comments are closed