Колко струва едно лице на момиче в Instagram и какви операции може да са необходими на жените, за да изглеждат перфектно в социалните медии

Социалните медии налагат стандарти за красота, които всъщност са доста далеч от естествените човешки пропорции: много малки носове, много дебели устни, остри скули и други неща, които правят жените по-забележими. Не е изненадващо, че хората, които искат да се придържат към тези стандарти, решават да направят някои радикални промени, затова посещават козметици и пластични хирурзи. Но да станеш Insta-красавица отнема много време и пари. Колко точно? Ще разберете в тази статия.

Намерихме информация колко пари биха били необходими, за да се създаде „модерно лице“ в наши дни.

Нос като на Анджелина Джоли

© TIZIANA FABI / AFP / East News

Много хора не са доволни от размера или формата на носа си, така че вече няколко години ринопластиката е една от най-популярните пластични операции. Цената за нов нос зависи от желанието на клиента и първоначалния нос, с който хирургът ще трябва да работи. Но хората, които искат да имат „Instagram нос“, няма да бъдат доволни от обикновена корекция, така че промените във формата на костите и хрущялите често са необходими. Тази процедура ще струва около 3000 долара.

Устни като на Кайли Дженър

© KENNELL KRISTA / SIPA / EAST NEWS, © Scott Kirkland / PictureGroup / EAST NEWS, © Jennifer Graylock / Sipa USA / East News, © Instagram / East News

След ринопластика устните често изглеждат по-малки, така че следващата стъпка е хейлопластика (ако устните са твърде тънки) и след това инжекции с хиалуронова киселина. Цената за хейлопластика започва от 500 долара, а цената за 1 мл филър за устни варира в различните държави.
И така, в САЩ 1 мл хиалуронова киселина струва 500 долара. Но трябва да знаете, че това не е крайната цена: за да постигнете забележим ефект, ще трябва да направите няколко процедури.
Известните устни на Кайли Дженър имат повече от 2 мл хиалуронова киселина, така че ако някой иска да има устни като нейните, всички манипулации ще струват около 1400 долара.

Скули като на Ким Кардашиян

© Wiese / face to face / FaceToFace / REPORTER

Най-популярната процедура за корекция на лицето е премахването на мастните подложки на Bichat и след това поставянето на импланти в скулите. Цената на имплантите започва около 2000 долара. Необходимият обем обаче може да се постигне с инжекции, точно както с устните.
Хората обикновено се нуждаят от около 7 мл филъри: оформянето на скулите – 2 мл, запълване на назолакрималния канал – 2 мл, създаване на ъглите на долната челюст – 2 мл, а също и запълване на носогубните гънки – 1 мл. И така, това е около 1750 долара.
Също така могат да се поставят специални конци, за да се създаде формата на долната част на лицето и това ще струва 1250 долара. След това всичко, което трябва да направите, е да инжектирате малко ботокс в челото, за да го обездвижите. Всички тези процедури ще струват около $ 3 150.

Очи като на Бела Хадид

© ALBERTO PIZZOLI / AFP / East News

Ако искате да имате изображението на момичето в Instagram, ще помислите за блефаропластика, дори ако сте млади. Тази операция върху клепачите може да накара очите да се отворят и да изглеждат по-котешки. Също така, можете да повдигнете веждите с помощта на ботокс. Средната цена за горните клепачи е около 3200 долара.

Брадичка като на Бионсе

© Wiese / FaceToFace / REPORTER

За да хармонизирате новите си черти на лицето, ще ви трябва и нова брадичка – по-дълга, която е по-забележима. Имплантите струват около 3000 долара или можете да използвате филъри, които са 500 долара.

Зъби като на Блейк Лайвли

© Invision / Invision / East News

И накрая – перфектна усмивка, която може да бъде постигната само с фасети. А цената започва от 250 долара за зъб. Можете да мамите и да поставяте фасети само в областта на усмивката, което ще ви струва около 2500 долара.

Окончателни цифри и заключение

© Sonia + Fyza / instagram, © Jelena Peric / instagram, © kamiosman / instagram, © teni panosian / instagram

Ако съберете всички цени, крайната цена на лице в Instagram започва от 20 000 долара. За да спечели тези пари, обикновено момиче трябва да работи една година. И дори не броим безумния брой различни продукти за красота, които всяка звезда на Instagram използва.

Защо пишем тази статия? Това е така, защото днес хората обръщат твърде много внимание на външния си вид и го смятат за мярка за успех. А невъзможността да се съобрази с модните стандарти, дори ако човек осъзнае колко маловажни са, се счита за провал, който често води до различни психологически разстройства.
Грижата за вашето здраве и външен вид очевидно е много важна, но не трябва да води до това нашата планета да бъде населена с клонинги. Просто погледнете снимките по-горе и се опитайте да намерите Ким Кардашиян. Някакъв късмет?
Точен отговор: Сред тези 4 момичета няма Ким, те просто са променили външния си вид според тенденциите.

No Comments Yet

Comments are closed