6 знака, че сте намерили сродна душа. Последният е изненадващ!

Доста лесно е да се намери общ език с повечето хора. Но да си „паснете” в най-висшия смисъл на думата е невероятно трудно. Такова съвпадение се нарича намиране на сродна душа, което се случва няколко пъти в живота, ако изобщо се случи. Искаме да споделим с вас наученото за разпознаването на сродни души.

1. Сродната душа и любовта не са едно и също нещо.

Сродна душа и любим човек, вашата съдба, вашата истинска любов. Това в никакъв случай не е едно и също нещо. Вашата сродна душа може да бъде ваш приятел, роднина, любовник или просто познат. Понякога дори само да ги видите, да ги чуете да се изразят или да се смеете заедно, осъзнавате, че сте невероятно близки духовно.

2. Все едно се познавате от години

Може би основният признак на сродната душа е усещането, че се познавате от сто години. Може да срещнете някой, който е два пъти по-възрастен от вас или от различна националност или религия, но в същото време усещате, че ви разбират по най-дълбокия начин.

© Ivan Troyanovsky

3. Имате еднакви ценностни системи

Можете да имате различни вкусове в дрехите, храната или други дребни неща, но по отношение на моралните принципи, емоционалната изява и приоритетите в живота сте много сходни. Имате обща система от ценности и подобни мирогледи.

4. Законът на огледалото

Ако искаме да го изразим изящно, сродната ни душа действа като наше собствено отражение или отражение на нашето вътрешно Аз. Разбирате едновременно тях и себе си, защото ги гледате като в огледало – разбира се, към душата, а не към външния вид. Този знак е известен като „Огледалният закон“.

© Ivan Troyanovsky

5. Заедно сте креативни

Вашата тясна духовна връзка и подобни мирогледи имат голям потенциал да се превърнат в нещо творческо, в създаване на нещо заедно – от щури приключения до планове за световно господство.

6. Не е нужно да се променяте

Еднакви сте изначално. Ако трябва да се промените заради тях или се опитвате да ги промените, нямате същите ценности, възгледи и планове, така че те не са вашето отражение.

© Ivan Troyanovsky

No Comments Yet

Comments are closed