5 прости истини за връзката, които трябва да знаете

За връзките е написано толкова много, че е трудно да се определи кое е вярно и кое не. Събрахме няколко стереотипа на отношенията, които можете веднага да изхвърлите.

5. В началото трябва да има страст.

Не всички връзки започват с невероятна влюбеност. Затова си струва да обърнете внимание не само на страстта и искрите, но и на чувството за сигурност и комфорт, което чувствате (или не) до човек. За силна връзка е много по-важно дали можете да се смеете заедно и да си вярвате.

4. Щастливите партньори имат еднакви интереси.

Всеки човек има свои интереси и хобита. Не си мислете, че ако обичате операта и вашият любим обича рафтинга, няма да имате за какво да говорите и ще бъдете нещастни заедно. Напротив, личните интереси ще ви направят по-привлекателни в очите на партньора ви.

3. Щастливите двойки никога не се карат.

Хората, които никога не се карат, обикновено просто не им пука. Двойките без проблеми обикновено са на път за раздяла. Не казваме, че нецензурните думи или малтретирането са добре, но малките кавги не трябва да ви притесняват. Те се случват на всички и по този начин вие и вашият партньор се научавате да се разбирате по-добре. Сдобряването също винаги е приятно.

2. Щастливите партньори обожават роднините и приятелите на половинките си.

Не очаквайте партньорът ви да обича безусловно семейството и приятелите ви. Също така не е нужно да сте фен на семейството на партньора си. Вие избирате само един друг за връзката. След това просто трябва да организирате взаимодействие с другите, така че никой да не бъде обиден. Ключът е да съобщавате вашите надежди и граници един на друг и на семействата си.

1. Щастливите двойки са винаги заедно.

Ако смятате, че партньорите в щастливите двойки никога не се разделят, това е илюзия. Рано или късно всеки човек иска да прекара известно време сам. В хармоничните съюзи партньорите разбират това и спокойно си дават лично пространство. Никога не трябва да се обвинявате, че желаете това. Необходима е почивка от семейните задължения. Това не означава, че сте спрели да обичате партньора си: напротив, това помага да се запазят чувствата или дори да се вдъхне нов живот на връзката.

Бонус:

Голяма част от времето научаваме характеристиките на „перфектната“ връзка от филми или реклами. Но те нямат много общо с реалността. Не забравяйте, когато забелязвате малките недостатъци на партньора си, че това го прави ги истински.

No Comments Yet

Comments are closed