4-те типа целувки, които мъжете обожават

Ех, целувки, сладки целувки. Кой ли не ги обича! Допирът до устните, шията, ухото… Целувките са може би най-универсалният израз на чувства и можем да ги даваме в почти всеки един момент. Те са различни – бързи, продължителни, страстни, закачливи, пропити с обич и подкрепа. И макар да има мнения, че мъжете не си падат особено по тях, това не е точно така. Падат си! Просто не по всички видове целувки. И сега ние ще ви кажем кои са 4-те най-предпочитани от силния пол.

Целувка с леко засмукване на устната. Обикновено носи много, много страст и заряд, който буквално преминава през тялото на мъжете. Според проучванията, тази целувка почти винаги води и до възбуда. Но като се замислим, то пък коя ли не води?

Целувка по време на интимни ласки. Не, не се учудвайте, не само дамите обичат това. Дори си има много просто обяснение защо на мъжете им е адски готино, когато любимата ги целува по време на интимните ласки. Ами просто това е знак, че на нея й е приятно! Че тази близост й носи страхотни емоции и тя иска да ги сподели. Е, кой мъж не би харесал този факт?

Спонтанната целувка. Тя е кратка и не особено сложна – по устните, челото, бузата, по рамото… Но хубавото в нея е, че е пропита с обич и дори радост да си до този мъж. Както се казва, от дребните неща си личат истинските чувства. И мъжете усещат това.

Целувка с език. Това е класика, която няма как да пропуснем. Дори, ако погледнем по-абстрактно, тази целувка е толкова интимна, колкото и преживяванията в леглото. В нея има емоция, магия, интуиция… По един своеобразен начин телата се сливат и носи страхотна наслада, когато е искрена, а не просто „част от играта“. Същото е и когато сме интимни. Когато се отдаваме изцяло един на друг, усещанията са неповторими. Ако го правим „само за спорта“, той е просто физически акт с готин край (и то не винаги).

No Comments Yet

Comments are closed