4-те тайни на съблазняването, които жените трябва да знаят

Обвързани, любителки на преживяванията за една нощ или търсещи трайна връзка? Няма значение! Всяка жена трябва да умее да съблазнява. Защото това винаги ще бъде огромно предимство за нея. А и ще направи пикантериите значително по-вълнуващи. За целта сме ви подготвили 4-те тайни на съблазняването, които, според изследователи от Франция, са най-ценни и всяка дама трябва да ги знае.

1. Ласки вместо заяждане

Грешка е да казвате на партньора, че не помните от кога не сте били интимни. Грешно е и подозрително да питате ухажора дали не е пробвал при 3-4 момичета преди да се спре на вас. Вместо това използвайте съблазнителни и предизвикателни реплики като: „Ти си (или изглеждаш) чудесен в леглото. Покажи ми го сега!“

2. Действие вместо чакане

Никой не оспорва факта, че мъжете обичат да преследват. Но това не важи за любовната игра и съществената част след нея. Това е времето, в което жената също трябва да се прояви активно, а не да чака и да се ослушва за указания. Или пък да се прави на супер срамежлива.

3. Игра на удоволствия вместо задължение

Ако сте обвързани, просто забравете за креватни занимания по график. Или някой ви е казал, че здравите отношения ги изискват 3 пъти в седмицата и вие стриктно изпълнявате. Тази част от отношенията не бива да бъде задължение. Не бива и да води до такова! Ако дадете ясен сигнал на мъжа, че след интимните ласки ще му се наложи да свърши нещо за вас, това е анти съблазняване!

4. Оценявай и ще бъдеш оценена

Всеки мъж търси близост с жена, която умее да го цени. Особено в леглото! Затова не се колебай да му кажеш колко хубаво е било последния път, как ти харесва, когато прави еди-какво си. Без, разбира се, да го възнасяш до небесата, защото ще звучи някак странно и фалшиво. Похвалиш ли хубавите му страни, той ще се старае повече и повече. Но най-вече – ще му харесва да бъде с теб.

No Comments Yet

Comments are closed