7 признака, че раздялата ви е неизбежна

Когато двама души за влюбени, те дори не могат да допуснат, че връзката им ще приключи с раздяла. Това е нещо, което се случва на другите и при тях нещата са наистина различни. Да, звучи готино, само че на практика не така стоят нещата. Разбира се, има двойки, които наистина няма да се разделят, но помислете само колко връзки имахте до тук и за колко от тях вярвахте, че ще останат до живот?

И за да няма крайно изненадани, нека ви запознаем със 7-те признака, които категорично показват, че раздялата ви е неизбежна.

1. На партньорите им е скучно един с друг. Много по-забавно им е да прекарват времето си по отделно с приятели.

2. Основните теми на разговор са повърхностни и предимно от ежедневието. Те не говорят за съвместни бъдещи планове.

3. Те не се вълнуват при мисълта да направят подарък на другия. Купуват си неща само за празниците и то по-скоро от задължение.

4. Когато имат нужда от подкрепа, партньорите се обръщат първо към семейството и приятелите си. Те не разчитат един на друг за безусловна опора.

5. Няма желание за физически контакт. Дори когато са интимни, то е по-скоро навик. Не се целуват при „здравей“ и „чао“.

6. „Ние“ малко по малко става на „Аз“. Тоест улавяте се, че вече не говорите в множествено число, когато става въпрос за бъдещето или за някакви близки планове.

7. Все по-често започват да си говорят за „почивка“ един от друг. Дори си търсят повод единият да замине за известно време някъде без другия.

No Comments Yet

Comments are closed