Аштън Кътчър: След развода с Деми Мур не се хранех цяла седмица

Чаровникът Аштън Кътчър наскоро издаде любопитни факти за раздялата си с Деми Мур. Въпреки, че се говореше, че актьорът е прекратил отношенията си с красавицата и му е било лесно да превъзмогне развода, всъщност се оказа, че Аштън е преминал през доста дълъг период на възстановяване. Той сам споделил в интервю, че от раздялата е бил толкова тъжен, че не се е хранил цяла една седмица.

Кътчър се отдал почти изцяло на духовно лечение, като оставил настрани ангажиментите, компютъра и телефона си надалеч и се отдал на уединение в планината за седмица. Носел със себе си единствено химикал, тетрадка, вода и чай. По време на своето уединение Аштън Кътчър пишел писма до всички жени с които е бил и които някога са го наранили.

„Започнах да халюцинирам през втория ден, което беше фантастично. Разполагах с цялата си енергия и тренирах Тай Чи. Описвах всяка връзка, която ме е наранила и ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата към всички в последния ден. Чувствах се прекрасно, разчистих душата си и премахнах злобата, която таях в себе си“, споделя Кътчър.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г. Разводът им продължи цели две години.

„Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние понякога се провалят“, разкрива още актьорът.

В момента Аштън е щастливо обвързан с Мила Кунис и двамата вече са горди родители на две деца.

No Comments Yet

Comments are closed