9 артикула от мъжки гардероб, които жените обичат

Когато стилът ви говори сам за себе си, не е нужно да казвате и дума. Това важи за истинските господа. Красив кавалер, облечен в крак с модата, може да спечели сърцето на всяка жена.
Днес бихме искали да поговорим за елементите на мъжкото облекло, които ще се харесат на всяка жена.

9. Добър чифт обувки

Добрият чифт обувки е един от най-важните елементи на всеки тоалет, който може да каже много за даден човек. Всяко момиче знае, че обувките трябва да са спретнати и да съответстват на нюанса на панталона или да са по-тъмни. Ето защо дамите често обръщат внимание на този елемент от мъжкия гардероб.

8. Хенли риза

Хенли ризата е нещо, което никога не излиза от мода. Тя е сред любимите дрехи на холивудските звезди и известни спортисти. Ризата без яка с копчета отпред е това, по което повечето жени полудяват.

7. Бяла риза и дънки

Дънки и бяла риза е комбинация, с която никой не може да се обърка. Този стил кара мъжете да изглеждат по-мъжествени и по-привлекателни.

6. Пуловери с V-образно деколте

Жените обичат пуловери с V-образно деколте върху момчетата. Когато тази дреха се носи от мъж, това създава впечатление за добре възпитан човек, който знае как да се грижи за себе си.

5. Запретнати ръкави и тънка вратовръзка

Този външен вид е перфектната комбинация от небрежност и шикозна привлекателност. Завитите ръкави и вратовръзката ви придават вид „извън работа“, който казва: „Аз съм зает човек, но работата ми не е единствената страст, която ме движи.“

4. Сако

Сакото е класика и никога няма да излезе от мода. С правилното прилягане, то прави излъскана презентация и работи добре за всеки. Добър залог е, че мъжът, облечен в перфектно сако, е жива мечта за всяка жена.

3. Аксесоари подбрани с вкус

Кожените гривни или техните плетени разновидности са на върха на популярността този сезон. Те могат да придадат на мъжкия вид малко романтична привлекателност. Това е, което момичетата намират за наистина секси.

2. Шапки

Що се отнася до аксесоарите, правилната шапка наистина може да преобрази облеклото на всеки мъж и да го отличи от тълпата. Затова изберете подходящата шапка и се пригответе да бъдете в центъра на вниманието на момичетата.

1. Добре поддържан външен вид

Мъжът може да носи стилни дрехи или модерни аксесоари, но освен ако не изглежда спретнато и подредено, се съмняваме, че ще направи добро впечатление. Изчистеният, спретнат външен вид винаги е добро въведение, ако мъжът иска жените да го харесват.

No Comments Yet

Comments are closed