Майли Сайръс най-накрая разкри защо се разведе с Лиъм Хемсуърт – не е това, което очаквахме

Изминаха повече от 4 години, откакто Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, а поп звездата най-сетне разказа за точния момент, в който е разбрала, че бракът им е приключил. Майли беше честна в личното си есе, което, надяваме се, ще сложи край на всякакви по-нататъшни спекулации относно бурния им роман.

Майли и Лиъм имаха бурна любовна история.

Gilbert Flores/Broadimage/Broad Image/East News

Двойката се срещна на снимачната площадка на The Last Song през 2009 г. и това беше началото на романтичното им пътуване. Сгодиха се за първи път през 2012 г. До 2013 г. Сайръс и Хемсуърт отмениха годежа си и през следващите 3 години се срещаха други хора.

© The Last Song / Touchstone Pictures and co-producers

През 2016 г. Майли и Лиъм се събраха отново. Малко след това актьорът обясни, че първата раздяла им е била тежка, но необходима: „По онова време вървяхме в различни посоки и точно това трябваше да се случи.“ Същата година двойката обяви втория си годеж и изглеждаше, че най-накрая са готови да се обвържат един с друг.

Техният краткотраен, но богат на събития брак

През 2018 г. две важни неща се случиха в живота им: те се ожениха и загубиха дома си в Малибу. Майли разсъждава върху 2-те събития: „Бих казала, че загубата на къщата ни промени много повече, отколкото женитбата.“ Тя допълнително поясни, като каза, че трагедията обединява хората, тъй като никой не може да разбере това разбито сърце повече от тях двамата.

Тогава, през 2019 г., малко след като отпразнуваха 10-годишнината си, Сайръс и Хемсуърт обявиха решението си да се разделят. Тяхното изявление гласи: „Непрекъснато развиващи се, променящи се като партньори и личности, те са решили, че това е най-доброто, докато и двамата се фокусират върху себе си и кариерите.“ Последваха години на спекулации за точната причина за раздялата им, но хората можеха само да гадаят. Така беше до сега.

Сайръс най-накрая сподели какво я е довело до развода.

© Miley Cyrus / YouTube

Наскоро Майли записа поредица TikTok, озаглавена Used to Be Young като дълбоко гмуркане и размисъл върху нейната кариера. В една от частите на личното си изобличение Сайръс говори за точния момент, в който осъзнава, че бракът й е приключил. Точният час и място: Гластънбъри, юни 2019 г. Певицата се подготвяше за спектакъл и каза, че „решението е взето“.

© mileycyrus / TikTok

Сайръс навлезе в подробности, обяснявайки, че загубата на дома им е най-големият катализатор за сближаването им, но в крайна сметка е невярно, тъй като действа като свързваща травма. Сякаш тя беше основен герой, но накрая осъзна, че трябва да постави себе си на първо място. Майли казва: „Това беше друг момент, в който работата, представянето, характерът бяха на първо място. Предполагам, че затова сега е толкова важно за мен това да не е така — човекът да е на първо място.“

И това затваря страницата за романса на Сайръс и Хемсуърт. Само ако можехме да получим подобно приключване, когато става въпрос за всички разбити сърца на знаменитости, най-скорошното, например, това между Джо Джонас и Софи Търнър.

No Comments Yet

Comments are closed