Как изглеждат съпругите на най-богатите мъже в света

Хората често си мислят, че съпругите на милиардерите са разглезени супермодели, които прекарват дните си напред-назад между фризьорите и следващото парти. Но наистина ли е така?
Решихме да разсеем веднъж завинаги митовете, изплетени около тези жени.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

© facebook.com

Той се запознава с бъдещата си съпруга, когато още е студент в Харвард. Присила винаги е подкрепял начинанията му и е вярвал в успеха му. Те се ожениха на 19 май 2012 г. на скромна церемония в собствения си дом. На 2 декември 2015 г. Марк и Присила станаха родители на момиченце.

Уорън Бъфет и Астрид Менкс

© ibtimes.com

Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори в света. Той се запознава с Астрид през 70-те години, когато тя работи като сервитьорка. Разликата във възрастта между тях е 16 години, което доказва, че любовта побеждава всички.

Бил и Мелинда Гейтс

© gatesfoundation.org

Бил се срещна с бъдещия си партньор в края на 80-те години на конференция, организирана от Microsoft (тя беше служител на компанията). Те се ожениха през 1994 г. и отгледаха заедно три деца. Те също така основават най-големия в света благотворителен фонд.

Лари Пейдж и Лусинда Саутуърт

© dailymail.co.uk

Лари Пейдж е един от основателите на Google. Малко се знае за партньорката му, която е седем години по-млада от него. Разбираемо е, че тя се опитва да избегне твърде много обществено внимание. Известно е, че са се оженили само няколко месеца след започване на връзка.

Джеф и Макензи Безос

© zimbio.com

Джеф Безос е основателят на Amazon. Той се срещна с бъдещата си партньорка през 1992 г. По-късно Макензи разкри в интервю за Vogue: “Нашите офиси бяха точно един до друг и в продължение на дни можех да слушам прекрасния му смях. Как да не се влюбя?” Година по-късно те се ожениха и сега имат четири деца.

Ричард и Джоан Брансън

© mamamia.com

Ричард се срещна с бъдещата си половинка в антикварен магазин. Въпреки факта, че е омъжена, той я ухажва една година. В крайна сметка тя остави съпруга си за най-запаления си фен. Сега имат две деца.

Амансио Ортега и Флора Перес Маркоте

© businessht.com.tr

Амансио е собственик на Inditex – най-голямата модна мултинационална компания, която притежава Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties. Флора дълго време работеше като негова секретарка, а през 2001 г. се ожениха.

Стефан и Каролин Персон

© prabook.com

Стефан Персон е председател на борда на директорите в H&M. Съпругата му Каролин не е типичната фигура във висшето общество. Самият Стефан се опитва да избегне името му да се появи в новините. Известно е, че двойката има три деца и те водят обикновен живот без никакви ексцесии.

Бернар Арно и Хелен Мерсие

© splashnews.com

Собственикът на модните къщи Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot и Krug намери връзка със съпругата си чрез музика. Бернар обича класическите композиции, а Хелен е професионален пианист. Двойката се ожени през 1991 г. и те са родители на пет деца – две от първия брак на Бернар и три, които той има с Хелен.

Майкъл и Сюзън Дел

© woman.ru

Майкъл срещнал бъдещата си половинка на среща на сляпо. Сюзън беше професионален състезател, участвал в международно първенство по триатлон. Този привлекателен спортист, който можеше да плува, да кара и да бяга с еднакво бързи скорости, покори сърцето на Дел. Сега имат четири деца.

Майкъл Блумбърг и Даяна Тейлър

© mycrains.crainsnewyork.com

Майкъл Блумбърг е политик, предприемач и бивш кмет на Ню Йорк. Той се разведе с първата си съпруга и е в гражданско партньорство с Даяна от 2000 г. Двойката няколко пъти каза, че не вижда смисъл да се жени официално.

Дейвид и Джулия Кох

© splashnews.com

Дейвид Кох е ръководител на корпорация с опит в търговията, инвестициите, преработката на нефт, химическото производство, изкуствените влакна и пластмасите. Оженил се за жена си преди 20 години и имат три деца. Джулия рядко се появява публично и посвещава по-голямата част от времето на семейството си и благотворителния фонд на Кох.

No Comments Yet

Comments are closed