16 двойки знаменитости, които доказват, че любовта наистина може да продължи цял живот

Силните бракове са рядкост сред известните личности, но дори и в дълбините на звездите има двойки, които минават през живота ръка за ръка въпреки всички трудности, отглеждат деца, откриват света и остаряват заедно.

Ще ви разкажем за известни хора, които доказват, че любовта може да продължи вечно.

Адриано Челентано и Клаудия Мори

56 година заедно

Страстният им роман продължава вече половин век и тези влюбени птици продължават да са заедно. Приятелите им са пълни с възхищение от двойката. “Те са толкова дълго заедно и все още са луди един по друг!” – каза един.

Кийт Ричардс и Пати Хансен

41 години заедно

Кийт и Пати живеят в перфектна хармония през последните 37 години. Заедно те преодоляха много трудности, като винаги се подкрепяха. “Кийт ме спаси. Неговата любов и съобразителност ме заредиха с положителна енергия, донесоха ми надежда и ме спасиха от депресия”, казва Хансен.

Майкъл Кейн и Шакира Бакш

47 години заедно

Майкъл Кейн за първи път видя Шакира Бакш в телевизионна реклама за кафе. Той беше толкова поразен от нейната красота, че веднага се зае да я намери. Днес те са заедно от 43 години.

Ози Озбърн и Шарън Озбърн

41 години заедно

Когато Ози беше уволнен от групата, Шарън взе кариерата си в нейните ръце и по този начин започна романтичната връзка между тях. След три години се ожениха и имат три деца заедно. Въпреки всички трудности, те все още са заедно. „Обичам я повече от самия живот“, казва Ози.

Самюел Л. Джаксън и ЛаТаня Ричардсън

40 години заедно

Бракът им е изправен пред всякакви трудности. “Когато сте женени от 30 години, със сигурност имате право да кажете:” По дяволите всичко “и да се махнете. Но можете също да кажете:” По дяволите, извинявай! ” казва Самуел.

Стинг и Труди Стайлър 

39 години заедно

Те се запознават през 1982 г. и оттогава са неразделни. Стинг: “Никога не съм мислил, че мога да огранича страстта си до един човек. Животът става несравнимо по-добър, когато има само един човек, когото обичаш и който те обича.”

Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест

37 години заедно

Когато Джейми Лий Къртис видя снимката на Гест в едно списание, тя каза на приятеля си: “Ще се омъжа за този човек!” Скоро след това двойката се запозна, влюби се и се ожени. Говорете за любов от пръв поглед!

Кевин Бейкън и Кира Седжуик

33 години заедно

Кевин дълго време ухажваше Кира, тъй като първоначално тя не беше ентусиазирана от връзката. Но Бейкън никога не се предаде и актрисата рискува за него. Скоро двойката започна да се среща и сега имат две деца заедно и 33 години щастлив брак.

Хю Лори и Джо Грийн

32 години заедно

Хю Лори и Джо Грийн се опитват да прекарват колкото се може повече време заедно, въпреки че бракът им е преживял някои трудни времена. “С Джо се допълваме перфектно. И чувствам, че с годините сме се сближили”, казва Лори.

Лиза Кудроу и Мишел Стърн

26 години заедно

Те се срещнаха през 1987 г., но Лиза не го прие сериозно. След няколко години се срещнаха отново на снимачната площадка на „Приятели“, започнаха да излизат и скоро се ожениха. Двойката има един син заедно.

Синди Кроуфорд и Ранди Гербер

27 години заедно

Започнаха да се срещат през 1995 г., а три години по-късно Крофорд направи предложение на самата Гербер. Резултатът: 18 години брак и две деца. Синди каза: “Това е първата ми романтична връзка, започнала като приятелство. И бих препоръчала това на всеки. Никога няма да намерите по-силна основа за брака си.”

Сара Мишел Гелър и Фреди Принц младши

25 години заедно

Тази двойка се старае да прекарва цялото си време заедно и рядко могат да бъдат видяни самостоятелно на публични места. “Искаме да запазим крехката си връзка от хищните очи”, каза Фреди. “За това имаме такава страхотна връзка.”

Джеймс Белуши и Дженифър Слоун

23 години заедно

През 1998г. Белуши най-накрая откри щастието като се ожени за Дженифър Слоун. Те имат две деца заедно. “Жена ми е невероятна”, казва Джеймс. “Тя ми показа, че най-важното нещо, което съществува, е любовта.”

Бен Стилър и Кристин Тейлър

22 години заедно

Те се срещнаха на парти и скоро разбраха, че им е писано да са заедно. 22 години минаха от тогава и двамата са уаствали в доста филми и имат две деца заедно. “Това е, че като наивен романтик, си чаках принцесата на бял кон и никога не загубих надежда”, казва Бен.

Бионсе и Джей Зи

19 години заедно

Те се срещат през 2002 година и пазят тяхната връзка далеч от публиката за доста дълго време. Двойката е изключително сдържана относно личния си живот. Може би това е рецептата за дълга и щастлива връзка – да държиш непознатите извън нея.

Робърт Дауни Джуниър и Сюзан Ливай

18 години заедно

Отне им известно време, но успяха да се намерят, както да намерят и щастието заедно. Да срещне Сюзън, се оказа лично чудо за Робърт. Черпейки сила от любовта им, той най-накрая успя да победи зависимостите си. “Две седмици без жена ми?” каза Дауни Джуниър. “Това е прекалено много време!”

No Comments Yet

Comments are closed