14 знаменитости, които всъщност изобщо не приличат на сценичния си образ

Повечето знаменитости очертават ясна граница между сценичния и реалния си живот. Когато се появят на публично място с ексцентрични дрехи, те привличат вниманието на хората. В повечето случаи само най-големите им фенове знаят как наистина изглеждат техните идоли. За да можете да разпознаете известен човек на улицата, ако го видите, ви каним да разгледате колко различни хора могат да бъдат от това, което изглеждат на сцената.

Избрахме 14 знаменитости, които очертават граница между обществения и личния си живот, използвайки външния си вид.

1. Ники Минаж

© nickiminaj / instagram, © Instagram / East News

Известната американска хип-хоп певица Ники Минаж винаги планира костюмите си много внимателно и харесва да изумява публиката с нейните разкриващи тоалети. В реалния живот, въпреки че предпочита по-семпли дрехи, тя все още може да привлече вниманието на хората с яркия си външен вид.

2. Мерилин Менсън

© S.Sarac / Everett Collection / East News, © marilynmanson / instagram

През 1989 г. Брайън Хю Уорнър приема музикалния псевдоним Мерилин Менсън. Това е комбинация от първото име на иконата от 60-те Мерилин Монро и фамилното име на убиеца Чарлз Менсън. Ето как е измислен готическият образ, с който са запознати дори хора, които не слушат рок музика. В редовните си дни певецът изглежда съвсем нормално и не шокира хората около себе си.

3. Кейти Пери

© katyperry / instagram, © katyperry / instagram

Смята се, че Кейти Пери е една от най-популярните поп певици. Тя стана известна благодарение на простите си танцови песни, които изпълнява облечена като сладко момиче във всякакви тоалети. С течение на времето Пери стана по-малко смела в избора си на сценични тоалети, но те все още са ярки и привлекателни. В редовния си живот певицата предпочита по-практични дрехи и не се страхува от хората, които я виждат без грим.

4. Тил Линдеман

© Eric Catarina / East News, © STAR-MEDIA / East News

Рок певците обичат да правят шоу на концертите си и фронтменът на Rammstein Тил Линдеман не е изключение. В арсенала му има емблематични изображения, които феновете му с нетърпение очакват да видят на концертите му на живо. В редовния си живот Линдеман изглежда точно като всеки друг човек. Преди имаше пиърсинг, но сега го е махнал.

5. Лейди Гага

© ladygaga / instagram, © ladygaga / instagram

През 2008 г. всички асоциираха думата ексцентрик с певицата Лейди Гага. Всеки нов тоалет, който тя носеше, изумяваше всички и ни караше да питаме: „Как можеш да създадеш нещо подобно?“ Днес образът й вече не е толкова луд. Но в реалния живот може да е доста трудно дори да забележите Лейди Гага в тълпата. В дните, когато няма нужда да се представя, тя предпочита спортно облекло.

6. Майли Сайръс

© MAVRIXONLINE.COM / East News, © ROMA / MEGA / East News

По време на турнета Майли Сайръс успява да изуми всички, които я посещават на концерти на живо с нейните костюми. Някои наистина харесват нейното творчество, докато други смятат, че идеите й са твърде вулгарни. Но все пак в ежедневието си Майли изглежда съвсем различно. Предпочита спортни облекла и ежедневни дрехи.

7. Тарин Манинг

© Orange Is the New Black / Netflix, © Dominick D / wikimedia

Тарин Манинг изобразява Тифани Догет в „Оранжево е новото черно“. През първия сезон тя изглежда доста страшна, особено с ужасните си зъби. В реалния живот актрисата изглежда много по-привлекателна от характера си и се отнася много по-добре с хората.

8. Елтън Джон

© eltonjohn / instagram, © MEGA / East News

Британският певец Елтън Джон, който е емблематичен музикант, винаги се появява в костюми с блясък и други забавни аксесоари. В дните, когато няма нужда да изпълнява, той обикновено носи спортно облекло. Единственото нещо, което не се променя, са слънчевите му очила.

9. Джейсън Момоа

© Game of Thrones / HBO, © prideofgypsies / instagram

Джейсън Момоа, който е изобразил Khal Drogo в Game of Thrones, изглежда наистина строг и мощен на екрана. Но всъщност Момоа е мил и мек човек. Той е привърженик на будизма и често предприема пътувания, за да придобие духовни знания.

10. Мадона

© madonna / instagram, © madonna / instagram

Мадона е известна не само заради таланта си, но и благодарение на дрехите, които носи по време на шоутата си. През 2018 г. тя се появи на събитие Met Gala, където носеше корона с черен воал, покриващ лицето й. Извън обществения си живот Мадона носи инди дрехи и не използва много грим.

11. Саша Барон Коен

© Laurent Vu / Bureau233 / East News, © JGM, PacificCoastNews.com / East News

Саша Барон Коен е един от най-противоречивите актьори днес. Той предизвиква обществеността с героите, които изобразява във филмите си. Понякога Коен остава в роля, когато идва на различни събития. Но когато се върне към редовния си живот, той е страхотен съпруг и грижовен баща.

12. Кеша

© Peter Neill / wikimedia, © iiswhoiis / instagram

На всичките си концерти популярната поп певица Кеша много често сменя ярките си костюми. Но в нормалните дни тя предпочита спортното облекло. Понякога добавя към образа си някои ярки аксесоари, като например да носи котешки уши на главата си.

13. Шер

© cher / instagram, © Everett Collection / East News

Кариерата на Шер върви силно от повече от 50 години. През това дълго време поп певицата остава един от най-умопомрачителните изпълнители – хората просто я обичат! Но въпреки цялата лудост в нейните шоута, в редовния живот тя изглежда съвсем нормално. Често носи големи плетени шапки и коса сплетена на плитки.

14. Джони Галеки

© The Big Bang Theory / CBS, © sanctionedjohnnygalecki / instagram

Джони Галеки изобразява Ленард в много популярния сериал „Теория за големия взрив“. На екрана той изглежда като срамежлив учен, който има проблеми с намирането на точните думи, когато разговаря с красиви момичета. Когато не е на снимачна площадка, той не прилича на нищо от този герой. Той е уверен мъж, който може да очарова всяка жена.

No Comments Yet

Comments are closed