14 завидни ергени, които най-накрая намериха половинката си и сега излъчват щастие

Феновете винаги ще се тревожат за личния живот на звездите. Ние следим техните профили в Instagram, следим кой кого държи за ръка на официални събития и се вълнуваме или разстройваме от новини за годежи и сватби. И, разбира се, винаги имаме време да научим повече за специалните хора, които са се сближили с любимите ни знаменитости.

Хенри Кавил и Натали Вискузо

Kristin Callahan / Everett Collection / East News

Звездата от The Witcher и Superman, Хенри Кавил, и вицепрезидентът на базираната в Лос Анджелис продуцентска компания Vertigo Entertainment на Рой Лий, Натали Вискузо, официално обявиха романса си в Instagram през април 2021 г. На 27 октомври 2022 г. те дебютираха като двойка на премиерата на Enola Holmes 2. Натали е шест години по-млада от приятеля си. Тя е завършила Училището по кинематографични изкуства, обожава кучето си, френски булдог на име Мийт, и като Кавил обича да готви и да работи благотворително.

Крис Еванс и Алба Баптиста

zz/Doug Peters/STAR MAX/IPx/Associated Press/East News, Nicole Kubelka via www.imago-images.de/Imago Stock and People/East News

Крис Еванс, обявен от списание People за най-горещия мъж в света за 2022 г., се среща с 25-годишната португалска актриса Алба Баптиста от една година. „Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив“, каза източник пред People. Момичето, което открадна сърцето на Капитан Америка, говори пет езика, извършва хуманитарна дейност и спечели значителна слава с ролята си в телевизионния сериал Монахиня войн.

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

© Stephane Cardinale / Corbis Entertainment / Getty Images

Звездата от „Здрач“ и „Батман“ започна да излиза с модела и актриса Суки Уотърхаус още през 2018 г., но двамата запазиха връзката си в тайна. През декември 2022 г. те най-накрая направиха своя дебют като двойка на червения килим, избирайки да го направят на мъжкото модно шоу на Dior, проведено в Египет.

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM/Abaca/East News, Invision/Invision/East News

Предполага се, че пътищата на двойката са се пресекли, докато са озвучавали филма Лего Батман. Но по това време Чанинг все още беше женен за Джена Деуан, а Зоуи се срещаше с бъдещия си съпруг Карл Глусман. Както каза един източник, „И двамата смятаха, че другият е готин, забавен и привлекателен, но никога не са го правили, защото никога не са били необвързани.“ Това се промени през есента на 2021 г., когато двойката се появи заедно на Met Gala. Оттогава те не се свенят да показват публично връзката си, давайки интервюта един за друг. През ноември 2022 г. Зоуи каза на списание GQ какво точно я е спечелило в Чанинг: „Той ме разсмива и двамата наистина обичаме изкуството и да говорим за изкуство и изследването защо правим това, което правим.“

Томас Броди-Сангстър и Талула Райли

James Shaw / Avalon/Photoshot/East News

Томас и Талула започнаха да се срещат през февруари 2022 г., след като участваха заедно в биографичния мини-сериал Pistol. През март те се появиха заедно на червения килим на гала вечерята за филмовите награди на Британската академия. Говори се, че двойката вече има съвместен имот и обмисля обзавеждането на новия си дом. Талула е най-известна с ролята си на Мери Бенет във филмовата версия от 2005 г. на „Гордост и предразсъдъци“. Тя е публикувала две книги и е продуцирала и режисирала филм по сценария на баща си. Тя също е известна на широката публика като бившата съпруга на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск, за когото е била омъжена два пъти.

Джош Дюамел и Одра Мари

Джош Дюамел, звездата от Трансформърс и бивш съпруг на певицата Фърги, се ожени повторно. Новата му партньорка е Одра Мари, модел и телевизионна водеща и носителка на титлата Мис Свят Америка за 2016 г. Джош и Одра се ожениха на 10 септември 2022 г. след деветмесечен годеж. Церемонията се състоя на покрива на хотел във Фарго, Северна Дакота.

Том Хидълстън и Зауи Аштън

Invision/Invision/East News

Хидълстън и неговите връзки често са били в светлината на прожекторите. Минали романси включват връзки със Сузана Филдинг и Джесика Частейн. Но бурната връзка на актьора с Тейлър Суифт получи особено внимание. След като се раздели с певицата, звездата на Marvel реши да работи върху това „да има личен живот и да го защитава“ и така неговият тригодишен романс със Зауи беше изцяло в тайна. През март 2022 г. обаче звездите официално потвърдиха годежа си и през октомври същата година им се роди дете, чийто пол родителите все още не разкриват.

Джон Хам и Анна Оцеола

Звездата от „Лудите мъже“ се появи на Оскарите с актрисата Анна Оцеола и след това потвърдиха, че имат връзка в интервю с Хауърд Стърн. Двамата се срещнаха през 2015 г. по време на снимките, но чак през 2020 г. се заговори за роман между тях.

Бил Най и Лиза Мънди

Бил Най, се ожени за журналистката и писателка Лиза Мънди през лятото на 2022 г. Звездата от „Стар Трек“ Робърт Пикардо ръководи церемонията. Това е вторият брак на близо 70-годишният водещ. Първият, преди повече от 15 години, завърши доста зле — само след седем седмици Най получи анулиране на връзката си с музикантката Блеър Тиндал.

Джеймс Гън и Дженифър Холанд

Връзката между режисьора и актрисата започна още през 2015 г., но двойката се ожени едва през септември 2022 г. „След повече от 7 години заедно, най-накрая се ожених за любовта на живота си“, написа Гън в профила си в Instagram. Гън и Холанд бяха запознати от техния общ приятел, актьора Майкъл Розенбаум, и двамата се сближиха, докато работеха по телевизионния сериал „Миротворец“.

Лиъм Хемсуърт и Габриела Брукс

Актьорът се срещна с модела за първи път през декември 2019 г., четири месеца след като Хемсуърт се раздели със съпругата си Майли Сайръс. В продължение на три години за връзката им само се говореше, въпреки че звездата от „Игрите на глада“ и австралийският модел бяха уловени от камерите заедно много пъти. През август 2022 г. източници започнаха да намекват, че двойката е близо до раздяла, но вместо това влюбените излязоха от сенките. На 15 ноември Лиъм и Габриела се появиха заедно на червения килим на премиерата на новия филм на Хемсуърт Poker Face.

Ръсел Кроу и Бритни Териът

Marco Provvisionato / ipa/SIPA/SIPA/East News

На премиерата на Poker Face 58-годишната звезда от Gladiator направи първата си официална поява с приятелката си Бритни Териот. Ръсел и Бритни позираха на червения килим, прегръщайки се нежно. Приятелката на Кроу, самата тя бивша актриса, сега е успешен агент по недвижими имоти. Двойката се срещна през 2013 г. на снимачната площадка на филма Broken City. Но нищо не се знаеше за връзката им до ноември 2020 г., когато папараци забелязаха Ръсел и Бритни заедно на тенис корта.

Остин Бътлър и Кая Гербер

Слуховете за роман между Кая Гербер — актриса, модел и дъщеря на Синди Крауфорд — и актьора Остин Бътлър, който участва в биографичния филм „Елвис“, се появиха в началото на 2021 г. Първото им официално събитие заедно беше Met Gala през 2022 г. И противно на слуховете за раздяла, които се появиха през есента, двойката продължава да се среща.

Джеси Ръдърфорд и Били Айлиш

Фронтменът на The Neighborhood, чийто хит от 2022 г. Sweater Weather стана девет пъти платинен, успя да спечели сърцето на Били Айлиш. В началото на ноември 2022 г. те се появиха заедно на червения килим на LACMA, увити в одеяло Gucci. И малко по-късно Били щастливо заяви в интервю за Vanity Fair: „Просто съм наистина вдъхновена от този човек и знаете, той е вдъхновен от мен.“

No Comments Yet

Comments are closed