11 умопомрачителни домове на знаменитости

Хората проектират дом, така че да е възможно най-удобно според собствените им капризи. Знаменитостите не правят изключение. Не можем да не се замислим как професията влияе върху нашите вкусове и предпочитания. Вижте бонуса в края!

Имението на Риана в Бевърли Хилс

© eastnews

© eastnews

Имението на Ри-Ри се намира на хълм в Бевърли Хилс. Ако го погледнете отдалеч, може да изглежда като оазис в пустинята. Лазурната вода в басейна и шезлонгите до него създават атмосферата на курорт.

Риана също има дом в Барбадос

© eastnews

© eastnews

Къщата на Лейди Гага в Маями

© eastnews

© eastnews

Къщата на Лейди Гага стои до океана. Отвън не отговаря на шокиращите образи на певицата. Всъщност това е просто маскировка. Вътре тази къща изглежда като развлекателен център: мини кино, боулинг и много други забавления.

Къщата на Джулия Робъртс в Хавай

© eastnews

© eastnews

Докато избираше къща, Джулия Робъртс откри две имения, стоящи плътно една до друга с прекрасна гледка към плажа. Тя купи и двете и ги комбинира. Актрисата е активна природозащитничка и тя въплъти тези принципи в собствената си къща: покривът на имението е покрит с рециклиран шисти, а подът с екологичен бамбук. В имота има и тенис корт.

Къщата на Джон Траволта във Флорида

© eastnews

© eastnews

Джон Траволта е голям фен на авиацията и всичко, свързано със самолетите. От птичи поглед къщата му напомня на летищен терминал. Пътеката за рулиране на имота е разположена така, че човек да може да откара самолета директно до къщата.

Имението на Никълъс Кейдж в Лос Анджелис

© eastnews

© eastnews

Никълъс Кейдж е фен не само на комиксите, но и на архитектурата. Той колекционира древни къщи. Засега колекцията му е доста скромна: само 3 имения. Но освен автентични къщи, актьорът купува и стилизирани, които отдалеч трудно могат да бъдат разграничени от древни домове.

Имението на Мел Гибсън в Гринуич, Кънектикът

© eastnews

© eastnews

Имението на Мел Гибсън изглежда точно като имение от Средновековието. Актьорът и режисьор е голям фен на историята. Това може да се види не само във филмите и ролите му, но и от дизайна на дома му.

Къщата на Бионсе и Джей Зи в Ню Орлиънс

© eastnews

© eastnews

Всичко изглежда доста обикновено в къщата на тази известна двойка. Просторни и удобни стаи, ненатоварени с прекомерни предмети. Всичко изглежда доста обикновено, да … докато не се заинтересувате от цената на дървена пейка за чанти например.

Къщата на Гари Олдман в Лос Фелиз, Лос Анджелис

© eastnews

© eastnews

Гари Олдман, майсторът на трансформацията, има изискан вкус. Къщата му отвън прилича на градина, но отвътре всичко е декорирано в класически стил с барокови елементи.

Еко къща „Окото на Хорус“ на Наоми Кембъл на остров Клеопатра, Турция

© eastnews, © LuisdeGarridoArquitecto

© LuisdeGarridoArquitecto

Невероятната къща на Наоми се намира до Средиземно море на остров Клеопатра в Турция. От птичи поглед структурата изглежда като окото на Хорус. Еко къщата е проектирана да спести възможно най-много енергия.

Бонус: Къщата на Дуейн Уейд и Габриел Юнион в Маями

© zillow

Двойката се ожени и отдаде под наем този замък за случая. Chateau Artisan е къща, която архитектът Чарлз Зигер построи за себе си, заедно с гигантски ров, портал и официални градини.

No Comments Yet

Comments are closed