10 лоши навика на най-красивите жени в Холивуд

Те са красиви и известни. Тези жени изглежда нямат недостатъци, тъй като са перфектни 24/7. Въпреки това, успяхме да разберем, че дори такива ярки звезди са хора, в края на краищата и те също имат свои собствени малки удоволствия.

1. Бритни Спиърс и Оливия Уайлд

© rexfeatures

Навик: гризане на нокти.

Тези красавици имат един лош общ навик и това е гризането на ноктите. Дамите разпознават този недостатък и се опитват да го овладеят, но след като загубят контрол за момент, всички обещания стават забравени.

2. Сара Джесика Паркър и Хали Бери

© rexfeatures

Навик: хапане на устни и бузи.

Сара Джесика Паркър не може да се отърве от лошия си навик и продължава да хапе собствената си буза отвътре, въпреки дискомфорта и болката. На свой ред Хали Бери винаги хапе устни. Тя използва балсам за устни, за да се научи да не го прави, но когато забрави, започва отначало.

3. Риана и Кайли Дженър

© rexfeatures

Навик: пристрастяване към социалната мрежа.

Риана не вижда живота си без социални мрежи. Психолозите анализираха поведението й и стигнаха до извода, че поп певицата всъщност е пристрастена и също така се страхува патологично да не стане непопулярна. Що се отнася до Кайли Дженър, тя признава, че социалните мрежи са я пристрастили към инжекциите за красота. Казва още, че социалните мрежи са всичко за нея.

4. Барбра Стрейзанд и Мила Кунис

© rexfeatures

Навик: вредна храна.

Барбра Стрейзънд може да яде понички и подсладени зърнени храни нон-стоп, понякога лесно наддава до 10 килограма за няколко седмици. Мила Кунис призна, че става слаба само за филмовите си роли, като неизбежно се връща към любимите си бургери и китайската храна след това.

5. Лана Дел Рей и Катрин Хейгъл

© rexfeatures

Навик: пушене.

Катрин Хейгъл много пъти се опитваше да се откаже от този лош навик, но въпреки това се връща към него. Междувременно Лана Дел Рей казва, че дори не може да започне деня си без чаша кафе и цигара. Изненадващо, изглежда, това изобщо не влияе на певческия й глас.

6. Камерън Диас и Кейти Пери

© rexfeatures

Навик: мания за чистота.

Камерън се чувства най-неспокойна на обществени места. Тя никога не докосва дръжките на вратите с ръце, отваряйки врати само с лакти. Междувременно Кейти Пери винаги има 20 четки за зъби със себе си и мие зъбите си 6 пъти на ден.

7. Джесика Симпсън и Адел

© rexfeatures

Навик: дъвка.

Адел пълни устата си с дъвка всеки път между песните по време на концертите си. Джесика Симпсън е пристрастена към никотиновата дъвка. Особеното тук е, че Джесика никога не е пушила, но все пак по някакъв начин е станала много пристрастна към този вид дъвки.

8. Кийра Найтли и Хелън Мирън

© rexfeatures

Навик: ругатни.

Хелън Мирън не крие емоциите си и винаги говори ясно мислите си, без ограничение в езика. Кийра Найтли има красив глас, който понякога използва за псувни. И двете актриси имат този навик и дори не забелязват ругатните в речта си.

9. Виктория Бекъм и Кристина Агилера

© rexfeatures

Навик: пазаруване.

Виктория Бекъм признава, че е харчила 150 000 долара годишно за дрехи. Когато види предмет, който харесва, Виктория го купува във всички размери и цветове. Кристина Агилера не е по-добра: гардеробите й са пълни до степен да се разпаднат.

10. Дженифър Лопес и София Вергара

© rexfeatures

Навик: кафе.

Може би този лош навик всъщност е тайната на вечната красота и младост на тези жени? Както и да е, Дженифър и София не могат да започнат деня си без няколко чаши кафе.

No Comments Yet

Comments are closed