10 двойки знаменитости, които смело преодоляха табуто за разликата във възрастта

Критиците често поставят под въпрос жизнеспособността на връзките между хора със значителна възрастова разлика. От друга страна, някои смятат, че възрастта е просто число и не трябва да бъде фактор за любовта. По-долу представяме знаменитости, които приемат последния начин на мислене и са намерили щастие във връзките си въпреки възрастовата разлика между тях.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли, 20-годишна разлика

AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

Актьорът Джейсън Стейтъм, който е на 55 години, и актрисата-модел Роузи Хънтингтън-Уайтли, която е на 35, започнаха романтичната си връзка през 2010 г. Двойката официално обяви годежа си през януари 2016 г. и малко след това обявиха, че очакват първото си дете заедно. През юни 2017 г. моделът роди сина им Джак Оскар Стейтъм. Въпреки разликата във възрастта им, двойката продължава да остава силна и отдадена един на друг.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт, 22-годишна разлика

Frederick Taylor/Broadimage/EAST NEWS

Харисън и Калиста се срещнаха за първи път на наградите „Златен глобус“ през 2002 г., когато актьорът беше на 60, а Флокхарт на 38. Те излизаха още седем години и половина, преди Форд най-накрая да повдигне въпроса за брак през уикенда на Свети Валентин през 2009 г. Те се ожениха същата година и имат един осиновен син заедно.

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер, 11 години разлика във възрастта

Любовната история на актьора Майкъл Фасбендър и актрисата Алисия Викандер започва на снимачната площадка на техния филм „Светлината между океаните“, където те се превъплащават във влюбена двойка. Екранната химия на двойката се превърна в романтика в реалния живот и те посрещнаха първото си дете през 2021 г. Въпреки 11-годишната разлика във възрастта, 45-годишният Фасбендер и 34-годишната Викандер са щастливо влюбени.

Пейдж Бъчър и Еди Мърфи, 18-годишна разлика във възрастта

Актьорът Еди Мърфи и моделът Пейдж Бъчър са заедно от 2012 г. Въпреки значителната разлика във възрастта от 18 години, двойката има силна връзка и има две деца.

Британи Лопес и Крисчън Слейтър, 18-годишна разлика във възрастта

Любовната история на Британи и Крисчън започва през 2009 г., когато Крисчън, който тогава е на 39 години, среща 21-годишната Британи. Въпреки разликата във възрастта от 18 години, двойката се влюби и се ожени. Те станаха родители 10 години по-късно.

Амбър Тамблин и Дейвид Крос, разлика във възрастта от 19 години

Актьорите Дейвид и Амбър се ожениха през 2012 г., когато Дейвид беше на 48, а Амбър беше на 29. Въпреки разликата във възрастта от 19 години, бракът на двойката процъфтява.

Джош и Катрин Бролин, 20-годишна разлика във възрастта

Катрин започна като личен асистент на Джош Бролин, но професионалните им отношения се превърнаха в романтични през 2013 г. Двойката се ожени през 2016 г. и сега имат две деца заедно. Въпреки нестандартното си начало, Джош и Катрин са изградили силна и любяща връзка.

Розалинд Рос и Мел Гибсън, 34-годишна разлика във възрастта

Актьорът Мел Гибсън не смята, че 34-годишната разлика във възрастта между него и половинката му е проблем. Той е уверен, че възрастта е само число и не влияе на връзката им.

Дейвид Фостър и Катрин Макфий, 35-годишна разлика във възрастта

Звукозаписният продуцент Дейвид Фостър, който е спечелил 16 награди Грами, е на 72 години и е женен за 38-годишната певица и актриса Катрин Макфий. Въпреки значителната разлика във възрастта, двойката е щастливо женена.

Патрик Стюарт и Съни Озел, разлика във възрастта от 38 години

© madameozell / Instagram, © madameozell / Instagram

Актьорът Патрик Стюарт, който сега е на 82 години, е женен за 44-годишна жена. Той споделя интересен факт за отношенията си с тъста си, като казва, че въпреки че е с 5 години по-млад от него, тъстът го нарича „синко“. Въпреки разликата във възрастта от 38 години, двойката има силна връзка.

Мик Джагър и Мелани Хамрик, разлика във възрастта от 43 години

Рок певецът Мик Джагър, който е на 79 години, има история на човек с много връзки. В момента той се среща с 36-годишната Мелани Хамрик и двойката отглежда заедно 5-годишен син. Въпреки разликата във възрастта от 43 години, двойката е щастлива и влюбена.

Приянка Чопра и Ник Джонас, разлика във възрастта от 11 години

© priyankachopra / Instagram

През лятото на 2018 г., само два месеца от връзката им, Приянка Чопра и Ник Джонас обявиха годежа си. След това двойката се венча на пищно тържество с множество церемонии, проведено в Индия по-късно същата година. Въпреки забележимата разлика във възрастта между двойката, те отхвърлиха всякакви притеснения. Източник, близък до Джонас, дори заяви, че разликата във възрастта не ги притеснява ни най-малко. Всъщност се твърди, че Джонас е фен на срещите с по-възрастни жени и намира Чопра за още по-привлекателна поради това. Според източника Джонас винаги е бил зрял за възрастта си и има стара душа.

No Comments Yet

Comments are closed