Как обичат да се целуват различните зодии?

Ако за повечето от вас целуването си е нещо съвсем лесно и в реда на нещата, искам да ви кажа, че има хора, които супер много се притесняват да го правят. Дори се сещам за един познат, който целуваше дългогодишната си приятелка предимно по празници. И не, че не обичаше до полуда, ами просто си беше втълпил, че не го бива в тази работа.

Но без значение, дали сте майстор в целуването, или не сте, или пък изобщо не сте се замисляли за това, следващите редове ще са ви много полезни. Можете да разберете как предпочита да бъде целуван любимият ви човек по неговата зодия. Така че, четете и попивайте. Може би още днес ще му скриете шапката!

Зодия Овен

Овните са единствената зодия, която може да целува страстно, но това не винаги да носи сексуален заряд. Което значи, че може да ви целува така, все едно след малко ще разкъса дрехите ви. И точно, когато сте сигурни, че това “след малко“ е настъпило, той ще отдели устните си от вашите и ще започне да се занимава с нещо съвсем друго.
И помнете едно – Овните не обичат „натрапени“ целувки. Те целуват, когато сами го искат. Така че, ако сте изпаднали в сантиментален момент и ви се иска да ги целунете, нищо чудно да се отдръпнат. Но това не значи, че не им пука за вас.

Зодия Телец

Телците обичат уверени целувки. Тоест, ако смятате само да ги докоснете по устните и да им обърнете гръб, по-добре не го правете! Особено, когато сте в по-интимна обстановка.
Друго важно нещо е, че вие трябва да сте тези, които да поемат инициативата. Телецът само набелязва и рядко действа. Но, ако видите, че ви гледа втренчено, целунете го! Дори леко да се дръпне в началото, не се отказвайте. А, когато е тъжен, задължително трябва да го целунете по очите или главата и да го погалите. Това го успокоява и го кара да ви чувства още по-близки.

Зодия Близнаци

Как обичат да се целуват Близнаците ли? Ами всякак! Бързо, бавно, настоятелно, нежно, страстно… Стига само да няма обилно количество лиги, болезнено хапане и други такива! Те самите имат страхотна техника и не им допадат партньори, които не са поне на тяхното ниво. Такива са си – искат най-доброто от всичко!
Ако смятате, че не сте чак толкова напред в материала, оставете Близнака да води. Така е по-добре и за двама ви. Вие само му покажете, че искате да го целунете, той сам ще продължи нещата.

Зодия Рак

Ракът няма да ви даде целувка, ако няма чувства към вас. Затова не се опитвайте да я получите, ако поне нямате подозрения за това. За него целувката е предимно израз на загриженост. Така че, целувайте го винаги, когато се чувства уязвим или тъжен.
Що се отнася до самата целувка, тя трябва да е много нежна. Нещо по-страстно можете да си позволите само в леглото. Освен това, не целувайте Рак, ако наистина не искате да го направите. Той веднага ще усети „задължението“ и ще му стане адски обидно.

Зодия Лъв

Лъвовете са майстори на еротичните и страстни целувки. Те не се притесняват да се целуват публично, дори повече – те предпочитат да бъде така. Затова само изчакайте да сте сред повече хора и веднага целунете своя Лъв или Лъвица.
Другото, което трябва да знаете, е че е много важно да ви личи, че искате да го целунете. Да се вижда, че това за вас е силен копнеж, за сбъдването на който сте готови на всичко. И, както може би се досещате, не бива да му отказвате целувка, ако държите отношенията ви да вървят нормално! Засегнете ли егото на Лъва, веднага ще усетите колко остри са ноктите му.

Зодия Дева

Макар да им се носи слава на не толкова страстни, това не е съвсем така. Девите обичат да се целуват, но само с човек, към когото изпитват наистина силни чувства. Тогава целуват дълбоко и влагат цялата си емоция.
Има и още нещо – ако Дева ви откаже целувка, твърде вероятно е дъхът ви да не е особено приятен, устните ви да са изцапани с храна или изобщо да има нещо, което я отблъсква. Така че, ако искате да впечатлите представителите на този зодиакален знак, погрижете се за перфектна хигиена.

Зодия Везни

Везните са готови за целувки навсякъде и по всяко време. Дори, когато сте ги ядосали, пак няма да ви откажат целувка. Имайте предвид, че те самите са големи виртуози в тази работа. Но, ако вие не сте такива, те по никакъв начин няма да ви го покажат.
За тях е важна емоцията, която ще им предадете с целувката, а не самата техника. Така че, целувайте ги с любов и нежност и сами ще видите как се разтапят от удоволствие. И не забравяйте – правете го често, много, много често! А, ако след това им кажете някой мил комплимент, още по-добре.

Зодия Скорпион

Това е единствената зодия, при която целувката преминава през всичките й сетива! Освен това, тя носи за тях специална тръпка и те държат да й се наслаждават възможно най- дълго.
Трябва да знаете, че скорпионите, макар безкрайно страстни, не се целуват току-така с всеки. Ако са избрали вас, чувствайте се специални. Защото за тях наистина сте такива. Що се отнася до самата целувка, тя трябва да бъде дълбока, придружена с галене, а след това с кратък поглед в очите. Само така ще донесете истинско блаженство на Скорпиона.

Зодия Стрелец

Стрелците са хора с големи души. Затова и целувките им често носят послание за благодарност, възхищение, чувственост и истинско удоволствие. Затова и едва ли някога ще ги забравите!
Страшно много обичат да бъдат целунати, когато са в добро настроение. Затова, ако вашият любим Стрелец се усмихва, изобщо не се колебайте да го мляснете нежно по ъгълчето на устните. Когато пък сте в романтична обстановка, целувките трябва да са страстни и много, много дълги.

Зодия Козирог

Козирогът е зодията, която най-малко обича да се целува. Особено на публични места! Това е така, защото те предпочитат по-практичен и полезен начин за изразяване на чувства. И, ако все пак се отпуснат и ви позволят да ги целунете, най-добре да го правите само на територията на лицето. В противен случай рискувате да им е некомфортно.
Целувките, срещу които нямат нищо против, дори смятат за задължителни, са традиционните – за лека нощ, за поздрав, при сбогуване, при поднасяне на подарък. Но пак, нека да са по-скромни. Дори е най-добре, ако оставите на тях да диктуват темпото и продължителността.

Зодия Водолей

Водолеите нямат някакви конкретни предпочитания. При тях целувките (както и всичко останало) са разнообразни. А и честно казано те нямат кой знае колко нужда от целувка, за да изпитат емоция. Тях ги вълнуват малко по-други неща. Интересно, но не и лесно, е да опознаеш вътрешния им свят!
Но все пак, ако искате да впечатлите Водолей с целувка, направете го, когато най-малко очаква. И се старайте да ползвате различни техники. Един път по-нежно, друг път по-настоятелно, трети път по-вяло…

Зодия Риби

За Рибите целувката не е просто докосване на устни. За тях е порив и взаимен израз да дълбоки, съкровени чувства. Имайте предвид, че те имат големи очаквания. Но не към вашата техника, а към емоциите, които ще изпитат. Особено дамите! Затова, когато ги целувате, винаги трябва да ги галите, докосвате или прегръщате силно.
В момента на самата целувка (особено, ако е дълго чакана), Рибите забравят за всичко останало и се пренасят в свят, където само вие двамата съществувате. Не пренебрегвайте това, дори трябва много да го уважавате. Защото в днешно време подобно отношение към близостта между двама души е безценно!

No Comments Yet

Comments are closed