Майката откри, че нейните 3 осиновени деца всъщност са биологични братя и сестри

Кейти Пейдж винаги е знаела, че иска да осинови, дори когато е била малко момиче. Днес майката от Колорадо сбъдна мечтата си, като създаде голямо любящо семейство с приятеля си, неговите 2 деца и нейните 3 осиновени деца. Но това, което прави вълшебното пътешествие на Кейти още по-специално, е че благодарение на обрат на съдбата се оказа, че нейната дъщеря и 2 осиновени сина всъщност са биологични братя и сестри. Можете да намерите Кейти и нейното прекрасно семейство в Instagram, YouTube и нейния уебсайт .

Вярваме, че когато изберем пътя на любовта и щедростта, Вселената винаги ще намери начин да ни повдигне със своите изненади. И затрогващата история на Кейти е живо доказателство за това.

Всичко започна с решение, променящо живота.

© woodandgraceblog / Instagram

След като се разведе в началото на тридесетте, един ден Кейти се гледаше в огледалото, когато имаше момент на просветление. Тя реши да стане жената, която сърцето й искаше да бъде, някой, с когото може да се гордее, когато погледне назад във времето. Така че тя реши да започне изцяло на чисто. Намери си нова работа, купи къща с 4 спални и планира да превърне мечтата си за осиновяване в реалност.

Малко момче дойде да преобрази живота й

© woodandgraceblog / Instagram

През 2017 г. тя срещна 4-дневно момченце, което беше изоставено от родната си майка. Тя реши да го кръсти Грейсън и да го вземе под крилото си. Майка за първи път, несъмнено беше малко уплашена от тази променяща живота стъпка, но знаеше в сърцето си, че красивото пътуване е на път да започне.

Едно чудо, което се случва веднъж в живота, обедини 2 братя и сестри

© woodandgraceblog / Instagram

По-малко от година по-късно, Кейти получи обаждане от своя служител, който каза, че е необходимо спешно настаняване на 4-дневно момиченце, което е било изоставено от биологичната си майка. Самотната майка знаеше, че вече е претоварена, но мощен глас вътре в нея й каза да се довери на интуицията си и да приеме новороденото за кратък период от време.

© woodandgraceblog / Instagram

Докато подготвяше документите, Кейти забеляза, че името на майката на момиченцето е същото като името на Грейсън. След като направи някои по-нататъшни разследвания, разбра, че двете деца са в кръвна връзка и че гледа биологичната сестра на сина си. Така тя взе решението да осинови и момичето законно. В крайна сметка не можеше да раздели брат и сестра, когато съдбата беше събрала отново. И ето как Хана се присъедини към дуото майка и син през декември 2018 г.

Друг брат направи семейството им пълно.

© woodandgraceblog / Instagram, © woodandgraceblog / Instagram

Биологичната майка на двете деца роди друго момче, 13 месеца след раждането на Хана. Когато Кейти разбра, за нея нямаше съмнение, че трябваше да приеме и него, за да обедини 3-те братя и сестри. Ето как бебето Джаксън беше официално осиновено от нея през юни 2020 г.

Да ги гледа как растат заедно е нейната „най-голямата награда“.

© woodandgraceblog / Instagram, © woodandgraceblog / Instagram

Представяме си, че животът на Кейти трябва да е изпълнен с много безсънни нощи и огромни моменти. Но тя казва, че е „благодарна за това“. Защото знанието, че Грейсън – на 5, Хана – на 4 и Джаксън – на 3, сега са завинаги заедно под един покрив, би направило всички тези предизвикателства да си заслужават.

© woodandgraceblog / Instagram

Тя признава, че „С всяка стъпка бях ужасена, но нещата винаги се получаваха.“ Тази отдадена майка е живо доказателство, че когато настроим ума си да правим нещо, в което наистина вярваме, можем да преобърнем света това да се случи. Просто трябва да повярваме във вътрешната си сила, да предприемем скок на вярата и да го направим с отворено сърце.

No Comments Yet

Comments are closed