Нещата, които не бива да споделяме, за нашата половинка

Жените обичаме споделяме абсолютно всичко с приятелките си. Но има неща, които не е добре да разказваме на всеослушание.
Ако имате сериозна връзка и сте излезли с приятелките си на чаша розе, бъдете внимателно да не си развържете езика и да започнете споделяте интимни подробности за мъжа си.

Неговите невинни идеи
Ако вашият мъж не е много щур и най-лудите му преживявания са надпиванията с приятели, а вие пък обичате да купонясвате до зори в заведения, не е добре да разказвате това на приятелки. Ще решат, че е прекалено консервативен и скучен.

Неговото секс миналото му
Може да е спал с различни всяка вечер, а вие да сте жената, която го опитомила. Иска ви да се разкажете това, за да се похвалите каква жена сте пред другите. Но те могат да видят в него мъж, който възприема жените просто като обекти, и ще търсят знак, че ви изневерява.

Бившите му
Не е ваша работа да съдите и обсъждате бившите жени на любимия си мъж. Той не е с тях поради някаква причина, и очевидно нещата не са се получили. Ако постоянно обсъждате наляво и надясно колко зле са бившите му, ще излезе така, все едно той има лош вкус. Не забравяйте, че и вие сте бивша за някой друг и няма да ви е приятно да чуете неприятни думи за себе се.

Проблемите в леглото
За мъжете проблемите в леглото са само за вас и за лекаря. Никак не е приятно други хора да знаят за това, защото дори без да знаят, може да го гледат съжалително.

Неговите страхове
За вас може да изглежда сладко, ако вървите по улицата и той се уплаши от едно куче, но пред другите хора може да изглежда като по-малко мъж. А никой представител на силния пол не желае това.

Критикувате уменията му
Не всички момчета знаят как да измият петната в кухнята, къде да съхраняват продуктите и кое веро е по-добро. Но ако постоянно се оплаквате от домакинските му умения, може да означава, че критикувате майка му, че не го е възпитала добре.

Проблемите в работата
Освен ако няма нужда от вашата помощ, мълчете си за проблемите му с кариерата. Никак не влиза в работата на вашите приятели да разбират за неговите проблеми, защото това може да повлияе на самочувствието му.

Интимните ви моменти
Дори и най-твърдите момчета могат да се държат мило и нежно, когато сте насаме в спалнята. Сладките умилително прякори и говоренето с бебешки глас е част от вашия интимен свят, който не е редно да става достояние на други хора.

No Comments Yet

Comments are closed