Начинът, по който партньорът ви показва обичта си, разкрива какво цени във вас

Да кажеш „Обичам те“ е може би най-лесният начин да уведомиш някого, че те е грижа за него, но това не е единственият начин. Когато става въпрос за изразяване на емоции, всеки човек е различен. Докато някои използват думи, други разчитат повече на действия и жестове. Начинът, по който вашите значими половинки показват привързаност, може да не е същият, по който го правите вие, което може да ви накара да се тревожите за връзката си и да се почувствате по-малко желани.

Идентифицирахме 6 начина, по които хората проявяват привързаност към партньорите си, без да използват думи и дешифрирахме какво имат предвид.

1. Те ​​ви слушат като личния ви дневник.

Ако партньорът ви е готов да ви изслуша и да ви утеши както в тъжните, така и в щастливите ви дни, той не само е страхотен слушател, но също така подсказва, че цени доверието във връзката ви. Като ви позволява да се отпуснете, партньорът ви се опитва да направи връзката между вас по-силна и по-честна.

2. Те обичат да се гушкат толкова, колкото и вие.

Когато сте влюбени, гушкането е една от най-големите радости от връзката. Ако партньорът ви обича да да се гушка колкото вие , това означава, че и той обича да прекарва качествено време с вас и освен това ценят интимността във връзката. Не само това, произволните целувки по челото и прегръдки отзад също са знак, че се опитват да ви кажат колко сте важни за тях, без наистина да изричат думите.

3. Те ви насърчават да постигате целите си.

© Like Crazy / Paramount Pictures

Да бъдеш в връзка не означава да си с партньора си през цялото време или да му изпращаш съобщения 24/7. В края на деня вие сте две отделни личности с различни цели и мечти. Ако партньорът ви ви насърчава да посветите повече време за постигането на целите си, вместо да се оплаква, че те не са център на вашето внимание, това означава, че цени личното пространство. Разбирането, че вашият партньор също има живот и правото да преследва собствените си мечти, е признак за зрялост и истинска любов.

4. Помагат ви из къщата.

© Suspicious Partner / SBS

Ако партньорът ви няма нищо против да пере през ден или да върши редовно домакинска работа, това е знак, че партньорът ви ви смята за своя равен, негова еквивалентна половина. Наистина е трудно да намерите някой, който цени равенството в отношението, така че ако сте намерили своя специален човек, не го изпускайте!

5. Те нямат нищо против да говорят за вас на любимите си хора.

© A Walk in the Clouds / 20th Century Fox

Най-ясният знак, че партньорът ви не се размотава с вас, е да ги видите да говорят с приятелите и семейството си за вас. Ако вашата половинка няма нищо против да разкаже на другите за връзката ви, това означава, че те оценяват ангажираността и че са с вас по всички правилни причини. Те виждат бъдеще с вас.

6. Те показват публична привързаност всеки път, когато излизате.

Случайно публично показване на обич е добре, но ако партньорът ви го прави през цялото време, това може да е червен флаг. Желанието да покажете връзката си на другите е знак за несигурност, а също и ако партньорът ви просто не може да държи ръцете си далече от вас, дори на публично място, това може да означава, че жадува за вас.

No Comments Yet

Comments are closed