Кои зодии кръшкат най-много?

Който се интересува поне малко от астрология със сигурност е чувал за славата, която се носи на Скорпионите. Всъщност, дори и изобщо да не вярвате на това, което им го говорят звездите на разни шарлатани, на бас, че пак сте чували за Скорпионите!

Страстни, палави, перверзни и големи, ама най-големите кръшкачи… Подочували сте това, нали? Е, да, ама не! Не е вярно! Или поне не съвсем.

Всъщност, най-неверните зодии са две – Близнаците, що се отнася до жените и Рибите за мъжете! Особено Рибите!

Според ново проучване на сайт за запознанства мъжете-кръшкачи със зодия Риби водят с огромна преднина представителите на останалите зодиакални знаци. „Не съм изненадан, че Рибите оглавяват класацията, защото те са господарите на въображението и фантазията. Те се измъчват, когато любопитството им остава незадоволено“ – обяснява астро-сексологът Кики.

Относно зодията с най-черната репутация спрямо изневерите, той обяснява: „Скорпионите се влюбват страстно и рядко кръшкат във връзки с ниска интензивност, така че ако очите им започнат да шарят, обикновено прекратяват връзката“. Всъщност любовта на тази зодия е толкова непоклатима, че дори може да граничи с обсебване. Но затова пък е изпълнена с много страст, чувственост и емоция.

Скорпионите обаче изобщо не могат да се мерят по вярност с Везните: „Те са господарите на отдадеността и партньорството“ – обяснява Кики. Именно представителките на на тази зодия са най-верните и всеотдайни жени.

Е, приятели, вече си знаете кой най-много кръшка и кой не.

No Comments Yet

Comments are closed