Какво издава цветът на очите за сексуалността на жените

Има различни начини да се познае какъв секс те чака с дадена жена. Стойката, маниерите, тонът… Но доста по-лесно е просто да я погледнеш в очите. Техният цвят ще ти даде много информация…

Сини очи
Те често се свързват с нежността, но не бъдете наивни. Синеоките дами добре знаят своите предимства, но пък и изискванията им са големи. В интимно отношение очакват „пълна програма“ от мъжа, с когото са. Цветя, вечеря, романтика, любовна игра, страстен секс. Не се знае обаче дали те ще отговорят по същия начин. Всичко зависи дали в момента са в настроение да го направят. Насила при тях не се поличава!

Кафяви очи
Това не са дамите с най-буен сексуален темперамент. При тях обаче важи правилото „апетитът идва с яденето“. Те вероятно няма да поемат инициативата. Това мъжка работа според тях. Но ако си изиграете картите правилно, може да успеете да разпалите истинска тигрица в нея, която ще ви дари с часове наслада, които със сигурност дълго ще помните.

Черни очи или тъмно кафяви
Това са просто огън жени! Готови за всякакви сексуални експерименти, а действията й са изпълнени със страст. Просто може да ви скрие шапката в леглото! Много важно е обаче да знаете, че не трябва да й отказвате, когато е в настроение за секс. Тя трудно ще прости и забрави подобно пренебрежение.

Зелени очи
Смятат тези дами са студени, но това не е така. Ако опитът ви казва друго, значи сте направил най-голямата грешка в секса с тях – претупали сте любовната игра. За тях това е най-важната част! Ако се постараете и отделите достатъчно време, тази дама може да изпълни и най-дълбоките ви еротични фантазии.

Сиви очи
Много старателни и усърдни във всяко едно отношение, освен… в секса… За тях просто отй не е на първо място, а го приемат
като „част от нещата“. Не ги изненадвайте с еротични играчки или експерименти. Тези момичета обаче се идеални за забавните и интересни разговори.

Пъстри очи
Пъстрооките дами е не могат да се разкрият напълно. Те са изпълнени със страст и сексуално желание, но има трябва много дълго време, за да разкрият истинските си чувства. Докато не са сигурни и във вашите, ще мине много време, в което ще вършат всичко като по учебник, но истината е, че има много, много, много какво още да ви дадат. Да не кажем, че в голяма част от тях е скрита истинска перверзница! Не всеки обаче ще има шанса да види истинската й същност.

No Comments Yet

Comments are closed