Как да разберем дали той е правилният

Да изберем партньор в живота си е едно от най-важните решения, които трябва да вземем, но е и едно от най-трудните. Налага се да преминем през низ от проби и грешки. Малко хора имат късмета да усетят шеметното чувство на опиянение от любов, да чуят един глас, който им нашепва, че това е правилният човек за тях. Как обаче другите да разберат дали партньорът им е точно тяхната идеална половинка?

Преди да се обвържете по-сериозно, трябва да се подложите на няколко изпитания. Ако решите да опитате тези неща, ще разберете как той реагира в различни сложни ситуации. А именно те са изключително показателно за това, дали връзката ви ще издържи.

Разменете си телефоните
Ако наистина си имате доверие и това не са само празни приказки, нищо друго няма значение. За един уикенд си разменете телефоните. Така ще си покажете, че няма какво да криете. Това също ще даде информация да разберете какво е приемливо и какво не в онлайн поведението ви. И запомнете – след този уикенд повече не поглеждайте в телефона на половинката си – особено тайно.

Определете си бюджета
Парите винаги са важни и често се превръщат в проблем във връзките. Опитайте да симулирайте общ бюджет, дори и още да не сте стигнали до този етап. Пресметнете за какво харчите и отделете половината от тази сума за един месец – след това с половината от тези пари пробвайте да да живеете и двамата. Така ще видите какъв е нормалният ви бюджет по принцип. След това смятайте всяка седмица колко ви останало от определената сума, както и какви ограничения се налага да направите и как това се отразява върху връзката ви.

Разменете си коментари за сексуалните изяви
Можете ли да сте истински откровени един с друг? Запазването на интимността в дългогодишна връзка може да е много трудно. Пробвайте за една седмица да давате най-доброто от себе си в интимен план. След това опишете какво се е получило добре и какво не. Бъдете искрени. Подчертайте и нещата, които са ви харесали. Разменете си тези коментари. Трябва да сте готови да приемете критиката и да не се оправдавате, ако чуете, че нещо е разочаровали партньора. Важно да приемете това като опит да подобрите интимните си отношения. И връзката като цяло.

„Родителски режим“
Ако наистина имате желание да остареете заедно, то ще дойде и моментът за деца. Дори в тези моменти семейства се развалят. За отглеждането на дете е необходимо отдаване. Какъв режим бихте искали да имате, ако си представите че имате дете. Кой какви задължения трябва да има? Нагласете дори аларми за през три часа през нощта. Сутрин пък изпълнявайте всички задачи – миене, готвене, хранене и т.н. Това, което се случи в тези екстремни условия, със сигурност ще ви даде много отговори.

No Comments Yet

Comments are closed