7 сигурни знака, че той ви харесва

За да разберете какво мисли един мъж за вас, не е нужно да го питате направо или да се налага да гадаете. Просто наблюдавайте позата му. Независимо от това, което човек казва, физическите му жестове могат да разкрият много повече за истинските му намерения.

1. Приглажда или докосва косата си

По този начин мъжете често се опитват да си дадат увереност. Когато видим привлекателен човек, ние инстинктивно се опитваме да се приведем във вид, като правим неща като пренареждане на косата си. Това правило важи и за жените.

2. Поставя ръце близо до кръста

Ако мъж държи ръцете си до бедрата – например като ги пъхне в джобовете си или се държи за кръста, това е много ясен сигнал, че се опитва да демонстрира силата си. Същата идея се изразява, когато мъжът поставя широко раздалечени крака, когато седи.

3. Опитва се да заема колкото се може повече място

Много мъжки животни, когато започне борба за печелене на женска, използват техниката да се надуват, като стърчащи пера или козина например. Това се прави, за да изглеждат възможно най-големи. Когато мъж прави нещо подобно в близост до жена, това е същият този древен инстинкт.

4. Той приема отворена поза

В социални ситуации ние подсъзнателно приемаме по-отворена поза спрямо индивида, който намираме за привлекателен. Обърнете внимание и на краката им. Повечето хора не забелязват кога са се завъртали, за да се изправят срещу човека, с когото искат да говорят, но е напълно очевидно кога се случва.

5. Той говори с по-голямо красноречие

Внимавайте за онези моменти, когато мъжът стане по-разговорлив, когато се появите в зрителното му поле. Това е индикация, че той иска да ви впечатли.

6. Той копира позата ви

Погледнете и вижте дали мъжът поне частично „отразява“ позите, които приемате. Това показва, че той се опитва да ви разбере и да намери нещо общо с вас, а това подсъзнателно се отразява в езика на тялото му.

7. Неговият маниер става по-развълнуван

Ако един мъж ви харесва, изразът на лицето му ще бъде приятелски и открит. Погледът му ще бъде мил и ще показва увлечение и ако е нервен, може да се изчерви.

No Comments Yet

Comments are closed