15 критични неща, които никога не трябва да търпите в една връзка

Във връзката има много сдърпвания, компромиси и разбиране, прощаване и забравяне. Нищо няма да бъде перфектно, и не би трябвало да бъде. Най-неочакваните неща в любовта и живота са това, което прави всичко това толкова специално. Но има и някои неща, с които никога не трябва да се примирявате в партньорство и трябва да внимавате да не допускате кръстосани линии, без да забележите. Ако смятате, че връзката ви има някой от тези отрицателни характеристики, проверете и не забравяйте никога да не толерирате това поведение.

Всичко върви в една посока

Не трябва да седите и да чакате живота ви да отмине, докато бавно се чудите дали това, което правите, дори ви прави щастливи. Ако животът и връзката ви вървят по еднопосочен път към нищото, излезте от това и преминете към нещо по-добро.

Партньорът не се интересува от живота ти

Имате чувството, че непрекъснато говорите за това, което те искат и кои са те, но те като че ли не знаят нещо за вас, нито изглежда, че искат да знаят. Това е знак за едностранчива връзка, която определено има за цел да се провали.

Иска да те промени

Вие сте много уверени в това кой сте като човек, но това изглежда не отговаря на очакванията на партньора ви. Ако чувствате, че непрекъснато се опитвате да се защитите, докато вашият партньор желае просто да се промените, вие не сте с правилния човек.

Крие те

Ако сте били с някого от известно време и все още не сте срещнали повечето от неговите приятели или членовете на семейството им, може да сте във връзка, която няма да стигне много далеч, защото звучи сякаш се опитват да се скрият нещо от тях самите.

Флиртува с други хора

Опитвате се да си кажете, че това е просто да бъдете приятелски настроени, или това е просто типът човек, какъвто е. Но умишленият флирт е избор и не показва много уважение към този значим друг, особено ако го правят точно пред лицето ви.

Не спазва обещания

Ако доверието е основната на всяка връзка, спазването на обещанията е ежедневното напомняне, че вашият партньор уважава това доверие. Ако решат да го загубят, те позволяват доверието и основата да се разпаднат пред очите ви.

Той/тя е скъперник

Ако не искат да споделят себе си или нещата си с вас, как трябва да споделят живот с вас? Ако установите, че вашият любим човек постоянно мисли за себе си и само за своите нужди и не споделя живота си с вас, те не си струват вашето време.

Често променя настроението си

Ако вашият партньор не е сигурен кой е като човек и как да бъде стабилен в техния свят без вас, как би трябвало да се превърне в добър партньор във връзката? Ако непрекъснато ви се налага да оказвате контрол на изображението в нечий живот, тогава ще се чувствате изтощени през цялото време.

Грижи се само за вас късно през нощта

Това означава, че връзката е съсредоточена върху едно нещо, а това е топло тяло в леглото и някой, с когото да се забавлявате малко късно вечер. По това време може да се чувствате романтично и обичащо, но елате сутрин, винаги ще се чувствате като че не принадлежите.

Плачете повече, отколкото се смеете

Винаги ще има добри и лоши неща в живота и във всяка връзка. Но в положителна и здравословна връзка доброто винаги ще надвишава лошото. Ако се чувствате сякаш проливате сълзи повече, отколкото плачете от смях, тогава трябва да преоцените ситуацията си.

Не харесва вашите приятели

Ако не харесва приятелите ви, вероятно това е така, защото приятелите ви не го/я харесват. Вашите приятели ще бъдат огледало за това кой е добър за вас в живота ви и кой трябва да бъде оставен. Не позволявайте на несигурността на вашите партньори да ви заслепява за това, което вашите приятели наистина знаят.

Ревнува без причина

Може да имате или не минало, което да ги накара да ревнуват, но независимо дали работите усилено, за да покажете на някого, че може да ви се довери, те трябва да го приемат за това, което си струва. Ако партньорът ви постоянно ревнува и ви обвинява в неща, които не сте направили, станете и бягайте.

Спазва система от точки

Когато обичате някого, правите неща за него, защото ви е грижа за него и това правите, когато ви е грижа за някого. Ако вашият партньор непрекъснато сравнява кой какво е направил за кого и кой кой дължи, изглежда, че целият смисъл на любовта се изпарява.

Контролира вашите финанси

Дори ако във връзката един човек печели по-голямата част от парите, вие двамата трябва да можете да проведете здравословна дискусия за това как ще се погрижите за това в партньорството, ако смятате, че нямате контрол над парите си , тогава ще загубите контрол и по други начини.

Упражнява физическо насилие

Домашното насилие може да се случи на всеки по всяко време. Внимавайте за агресивно поведение и се измъкнете от всякаква опасност, преди да се случи. Физическото насилие никога не е нормално и не се страхувайте да се обърнете за помощ, има много горещи линии и места, където да отидете за помощ.

No Comments Yet

Comments are closed