12 признака, че вашият партньор е лудо влюбен във вас

Истинската любов се усеща не само с невъоръжено око. Но ако сте от хората, които търсят доказателства във всяка ситуация и предпочитат факти пред изчисленията, въоръжете очите си и обърнете внимание на следните признаци.

Анализирахме справедлива част от влюбените двойки и измислихме списък с неща, които сигнализират, че партньорът ви много ви обича.

1. Те ​​споделят храната си.

© Universal

Ако си спомняте Джоуи от „Приятели“, популярен сериал през 90-те, той никога не е споделял храната си с никого. Дори ако този човек беше момиче, той наистина предпочиташе да яде от колкото да отиде на среща. Всъщност дори направи обратното – никога не пропускаше да изяде порцията на момичето, след като тя отиде до дамската тоалетна. Очевидно има много хора, които мразят, когато някой отхапе от храната им, особено без да пита първо. Много мъже също се чувстват странно относно романтично хранене помежду си с лъжица или вилица. Ето защо да видите партньора си да споделя храната си с вас, да ви предложи от нея и да не ви пречи да ядете от чинията им на обществено място или у дома е добър знак за обич.

2. Оставят ви прекрасни бележки и изненадващи подаръци наоколо.

Дяволът е в детайлите, както и истинските чувства. Великите жестове за големи годишнини и тържества са нещо нормално. Повечето от нас не пропускат тези поводи и подготвят подаръци. Но малките прояви на доброта и неочаквани приятности са тези, които имат най-голяма стойност и осветяват деня ви. Малки картички „Обичам те“, скрити в джоба на палтото ви, забавни съобщения, надраскани на огледалото в банята с паста за зъби, последното парче от любимия ви шоколад, останало за вас, примерите са безкрайни. И основното значение, което имат такива неща, е – „Ценя те и искам да знаеш за това всеки ден“. Това е знак като никой друг!

3. Оставя телефона си без надзор.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Говорейки за телефони, някои хора пазят техническите си устройства като лешояд плячката си. Те използват всички средства за защита като пароли и пръстови отпечатъци и никога не оставят телефоните или таблетите си без надзор. Когато сте у дома, придружен от партньора си, това поведение изглежда странно и може да накара партньора ви да се чуди защо се държите толкова предпазливо. Обикновено това означава, че човекът има какво да крие и това не е добра основа за връзка, изградена върху доверие. Никой не казва, че вашият партньор трябва да ви предостави всички пароли за всички профили в социалните мрежи, защото всички ние имаме право на поверителност. Но ако човекът се държи естествено около вас и показва признаци на доверие и искреност в намеренията си, това не означава нищо друго освен истинска любов.

4. Издържа с вас през най-тъпите моменти.

Това е между двата пола. И двамата имаме своите “неща”, които другият пол се опитва, но не успява да разбере или приеме. За момчета това би било пазаруване. Не са много мъжете, които са нетърпеливи да придружат дамите си на шопинг, който може да продължи с часове. Но ако вашият мъж е склонен да прекара време и пари за дрехи и аксесоари, той наистина ви харесва. Още повече, ако участва активно в процеса на избор, като дава своите съвети и мнения (разбира се, внимателно обмислени). За момичетата това може да бъде всяко спортно събитие, било то на живо или излъчено по телевизията, по което се захласва половинката им. Животът в къщата може да бъде спрян за периода на първенства или важни игри, но можете да изберете да се включите. Помолете го да обясни за какво е играта и защо толкова му харесва. Искреният интерес и желанието да бъде част от забавлението му непременно ще бъдат оценени.

5. Оставят ви гласови съобщения.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Онлайн комуникацията често отнема по-голямата част от времето ни с други хора в наши дни. Това е добра алтернатива за тези, които не могат да бъдат заедно толкова, колкото искат, но въпреки това изпитват нужда да останат свързани. Обикновените думи на екрана обаче нямат същото значение или топлината и интонацията, които са били предназначени. Те често са безлични. Гласовите съобщения, напротив, не са. Докосват те и правят дистанционните разговори много по-добри. Следващия път, когато слушате гласово съобщение, което ви е изпратил партньорът ви, не забравяйте, че са отделили време и усилия, за да го запишат, понякога трябва да намерят тихо място, защото те обичат.

6. Променят навиците си.

Старите навици умират трудно, ние знаем това. Също така знаем, че от никой не трябва да се очаква да промени напълно личността си, за да остане в продуктивна връзка. Връзките са свързани с това, че двама души са такива, каквито са, но се опитват да бъдат най-добрата версия на себе си един за друг. Да приемем, че живеете в апартамент с една спалня. Ти си ранна птица, а той гледа телевизия през нощта. Ще се опита ли да измести малко графика си за лягане, за да споделите някои гушкащи моменти и да си поспите добре заедно? Ако да, значи имате късмет. Или си представете ситуация, когато той е истински подреден (случва се, доверете ни се), а вие … е, вие не сте такава. Поставянето на обици и червила в цялата къща беше доста често срещано за вашия неженен живот. Би ли се опитал да станеш по-организиран, като поставиш нещата на мястото си вместо него? Ако отговорът е да, значи той е късметлия. Това имаме предвид.

7. Готови са да опитат нови неща.

© Warner Bros.

Когато двама души се срещнат, и двамата разкриват своите предпочитания и неща, които не харесат. Колкото повече остаряваме, толкова по-трудно ни е да кажем „да“ на нещо ново, особено когато става въпрос за хобита и начини за прекарване на времето. Партньор, който дълбоко го е грижа за вас и иска да научи повече за вашата личност, определено ще се опита да участва във вашите извънкласни дейности. Участието в едно хоби и правенето на нещата заедно, било то курсове за готвене или езда, затяга връзките между вас двамата и отваря скритите ви качества. Освен това винаги е поредната възможност да прекарате известно време заедно, вместо да сте разделени. И не забравяйте да оцените желанието на другия човек да прекара възможно най-много време с вас в тази ера на натоварени работни графици. Въпреки това, не очакваме мъжете да ви подадат ръка по време на уроци по грим или жените да ви държат отвертката, докато оправяте колата в гаража, но какво ще кажете да намерите нещо интересно и за двамата партньори?

8. Избира разговор, а не мълчание.

© StudioCanal

Всички мечтаем за този един човек, с когото можем да мълчим. Не става дума за потискащо мълчание, когато няма за какво да говорите и се чудите за тема за обсъждане. Не, става въпрос за онази прекрасна тишина, когато всичко е спокойно и ясно и се чувствате в безопасност и тишина един до друг. Въпреки това, когато настъпи бурен период и има ситуация или проблем за разговор, внимателният разговор е ключът. Човекът, който наистина се интересува от вашите отношения и хармония между вас двамата, винаги ще избере честност и диалог, вместо да потиска дискусията. Колкото по-добре можете да се научите да говорите, толкова по-лесно ще бъде по пътя ви напред. Любовта е свързана и с разбирането.

9. Гордее се, че е с теб.

© Depositphotos.com

Добре е да запазите връзката си лична в началото, когато двамата ходите по неотъпкана пътека или по-скоро искате тайно да се насладите на романтиката. Но когато е минало значително време, откакто сте започнали да се срещате, а един от вас все още се притеснява от своята половинка – това не е готино. Виждайки, че вашият партньор се гордее, че е с вас, напротив, е толкова приповдигащо. Те са готови да ви запознаят с приятели, семейство и колеги, говорят много за вас, ценят малките ви стъпки към поставената цел и празнуват големите ви победи. Те променят състоянието на връзката си в социалните мрежи, повече от щастливи са да публикуват снимки с вас и никога не спират да ви държат за ръка, когато се срещате с някого. Вече сте заедно, какво не е за радост!

10. Не се отвръща от вас, когато имате най-голяма нужда от него.

Животът не е само слънце и дъги, всъщност той е пълен и с доста грозни моменти. Заболяване може да се случи на всеки от нас и обикновено е неочаквано. Като оставим настрана негативните последици от боледуването, това е добър шанс да разберете с кого сте. Ако вашият партньор може лесно да бъде изплашен от не толкова красивия ви външен вид, висока температура, слабост, новооткрита нужда и няколко капризи – е, това е жалко. Ако с нетърпение тичат наоколо, купувайки портокали („Добър източник на витамин С!“), Сменяйки термометрите („Слиза, ура!“) И прекалявайки с гледането на любимия ви сериал с вас („О, не отново … Ах, Добре, нека го направим “) – намерихте правилния човек.

11. Вслушва се в съветите ви.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Това е наистина трудно. От една страна, жените търсят силен мъж, който може да взема решения, а мъжете искат жена, която да се справя по-добре, отколкото да е постоянно нуждаеща се и нерешителна. От друга страна, всички ние искаме партньор, който е готов да ни изслуша и няма да се срамува да поиска съвет. Две глави са по-добре от една. Така че, ако сте намерили специален човек, който цени вашите мнения и иска да чуе какво имате да кажете, прилепете се към него и не го пускайте. Защото ви обича.

12. Има много докосвания и дори хапане.

Научно доказано е, че не само докосването, но и хапването е истинско преживяване на свързване. Може да се случи, разбира се, че някой, в когото сте влюбени, е резервиран човек и не предпочита много „всичкото това гушкане“. Но ако вашият партньор винаги се стреми към целувки, докосвания, притискане, галене и дори хапане, това определено е знак за сърдечна и дълбока връзка. Желанието да похапваш някого, когото обичаш, се обяснява с определена връзка в мозъка ни между възприемането на нещо сладко и търсенето на храна.

No Comments Yet

Comments are closed