10 сигурни признака, че ви изневеряват

Връзката е сложно и крехко нещо, особено между двама влюбени. Не винаги е възможно да се запази каквато е била в ранните години на запознанства. Когато чувствата изчезнат, не всеки е достатъчно смел, за да сложи край на това и може да започне да лъже. Каним ви да разгледате 10 промени в поведението, които трябва да ви предупредят.

10. Те се притесняват, ако докоснете телефона им.

Не всеки може да понесе, когато хората докосват личните им неща. За тях това не е много приятно. И все пак, ако случайно сте взели телефона на партньора си и реакцията им се е оказала прекалено силна и отрицателна и сте абсолютно сигурни, че те нямат невроза, може би има какво да крият от вас?

9. Често остават до късно на работа.

Понякога хората, които казват, че работят късно, наистина работят до късно. А понякога това е банално покритие за служебен роман или нежелание да се види с партньора си. Защо се случва? Трябва да потърсите отговора в спокойна дискусия. В крайна сметка, едно време и двамата бързахте да се приберете след работа, за да вечеряте заедно.

8. Ревниви са без причина.

На малки порции ревността е прекрасно чувство. В първите години на връзка дори е приятно, защото означава, че със сигурност сте обичани. И все пак, ако години по-късно партньорът ви започне да ревнува от нищото, може би самите те имат „нечисти ръце“.

7. Дразнят се от излишно внимание и грижи.

Често ни липсват прояви на любов и внимание от страна на нашия любим и хората обикновено се наслаждават на демонстрацията им. И все пак, ако харесвате партньора си и те се дразнят или недоволстват, по-добре е да спрете и да потърсите причината.

6. Интимността отдавна е изчезнала.

Интимният живот е важен за хармоничната връзка. Ако в началото има много страст между партньорите, тя може да изчезне с времето. Пълното отсъствие на интимност е тревожен знак. За да запазите връзката си, говорете с партньора си. Опитайте се да разберете какво им е на сърцето и защо са студени към вас.

5. Не обсъждате планове за споделено бъдеще.

Партньорите обичат да обсъждат своите планове за бъдещето, особено в първите години на връзката. Къде ще живеят – в къща или апартамент? Къде ще пътуват – до Малдивите или из страната? Какъв домашен любимец ще вземат – котка или куче? Ако с течение на времето някой от вас вече не се интересува от споделеното ви бъдеще, опитайте се да намерите причината.

4. Те дават твърде много подаръци без причина.

Всеки обича да получава подаръци. Особено жена – тогава тя се чувства като истинска богиня. И все пак какво, ако има твърде много подаръци и партньорът ги раздава по-често от обикновено? Първо, ще бъдете развълнувани от този факт. Но по-късно ще възникнат съмнения и логични въпроси: защо се държат така? Правили ли са нещо, от което да се срамуват?

3. Имат резки промени в настроението.

В живота ни може да има много трудни ситуации. Всички сме изложени на стрес и напрежение. Ето защо никой не е в безопасност от промени в настроението. И все пак, ако има твърде много от тях и сте сигурни, че не става въпрос за проблеми на работното място, може би е по-добре да поговорите от сърце до партньора си, за да разберете какво се случва.

2. Те сменят темата по време на сериозен разговор.

Не е най-доброто време за сериозен разговор веднага след работа или преди лягане. И все пак, ако вашият партньор категорично отказва да говори по важни теми дори в добър момент, може би те просто се опитват да избегнат подобни разговори. Това може да е знак, че трябва да се тревожите за бъдещето на връзката си.

1. Те ​​не са готови да ви запознаят с родителите или приятелите си.

Ако се срещате дълго време, но партньорът ви не бърза да ви запознае с най-добрите им приятели или родители, това е тревожен знак. Ако са сериозни с вас, няма да се двоумят. Казват ли, че не са готови, докато вие постоянно намирате оправдания за поведението им? Може би просто не искате да се изправите пред истината: не заемате важно място в сърцето на партньора си.

No Comments Yet

Comments are closed