Учените разкриват какво казва за вас формата на устните ви

Учените и физиономистите смятат устните за една от най-важните характеристики, на които трябва да обърнете внимание, когато се опитвате да определите характера на човека. Ние изразяваме мислите си устно и по този начин разкриваме нещо от нашия характер и психологически особености. Решихме да разгледаме по-отблизо формата на устните на хората, за да проверим колко точно те отразяват личностните черти на индивида.

Големи пухкави устни

© depositphotos

Хората, притежаващи устни с такава форма, са просто създадени да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, може би сте прекарали много време, когато сте били дете, хранейки бездомни котенца или помагайки в приютите за животни и желаейки да приберете всяко животно у дома. Имате вроден и силен майчински инстинкт и желание да защитите другите. Във всяка стресова ситуация мислите преди всичко за други хора и едва след това за себе си. Хора като този обикновено правят най-добрите родители.

Горната устна е по-голяма от долната

© depositphotos

Човек, който има подобни устни, е просто кралица на драмата. Те са емоционални, харизматични, обичат живота и привличат вниманието към себе си. Те имат високо мнение за себе си и притежават способността да привличат другите към себе си. Обичат да бъдат в центъра на вниманието. Най-поразителният обрат на фрази и най-забавната шега винаги идва от тях.

Долната устна е по-голяма от горната

© pxhidalgo/depositphotos

Бъдете честни: просто не сте родени да работите в офис. Как може човек да седне на дупето си, когато има толкова много интересни неща навън? Хората с подобни устни наистина знаят какво означава да се забавлявате. Жизнено се нуждаете от енергичен начин на живот, нови познанства, нови места за посещение и нови впечатления. Вие сте любопитни, общителни и отворени за всичко ново. Вие сте човекът, който може да води хората заедно с вас по пътя към нови приключения.

Нормални устни

© valentinar/depositphotos

Хората с нормални на вид устни като тези често са тези с балансиран, здрав разум за разрешаване на всякакъв вид задача, поставена пред тях. Силните им страни се крият в способността им да слушат другите. Те приемат критиката леко и се отнасят с уважение към мнението на другите. Да ги направим луди е практически невъзможно. Но въпреки облечения с желязо стоицизъм, те все още обичат да се смеят и шегуват, а чашата винаги е наполовина пълна за тях.

Тънки устни

© Wisky/depositphotos

Хората с тънки устни обикновено са самотници. Просто така им харесва. Те също са самостоятелни и могат да се справят с всеки проблем. Ако имате тънки устни, тогава вероятно сте човекът, който няма абсолютно никаква нужда от компания, когато посещава музей или дори когато ходи на почивка на далечни острови. Но въпреки любовта си към уединението, вие се чувствате идеално като у дома си в група хора. Можете бързо да намерите общ език с хората и цените другите хора за техните действия.

Горна устна с остър филтрум

© STYLEPICS/depositphotos

Този човек е 100% креативен до върха на пръстите си. В крайна сметка те често са талантливи художници и музиканти. Те имат отлични спомени, когато става въпрос за извикване на лица и имена, поддържат контакт с всички, които познават, и винаги са наясно какво се случва. Те са общителни, стремят се към себеизразяване под всякаква форма и почти винаги постигат добри резултати в работата си.

Горна устна със заоблен филтрум

© belchonock/depositphotos

Ако имате подобни устни, вероятно сте състрадателни, чувствителни и мили. Можете да се разстроите дълбоко от всяко нещастие и винаги намирате време да помогнете на другите. Да помагате на по-малко щастливите и да се грижите за света около вас е вашето призвание в живота. Хора като вас са тези, които карат света да се върти.

Горна устна без филтрум

© DmitryPoch/depositphotos

Тези хора са най-отговорните и надеждни на планетата. „Направете го, дори да боли“ е техният девиз. Те не знаят значението на думата „невъзможно“ и сроковете не ги притесняват. Всичко ще бъде направено точно навреме. Техните близки и приятели знаят, че на тях може да се разчита във всяка ситуация. Те са от типа хора, които просто се появяват и решават всеки нерешен проблем с едно движение.

Малки пухкави устни

© piotr_marcinski/depositphotos

Хората с подобни устни често са кокетни и палави. Основният им приоритет в живота е собственото им чувство на комфорт. Ако те не се грижат за себе си, тогава никой няма да го направи. При първото им опознаване тези хора често изглеждат егоисти, но това не е така. Те са състрадателни и отдадени приятели, хората, които ще се притекат на помощ на другите в един момент. Те никога не поставят своите интереси над интересите на другите. Но те никога няма да си навредят. Поради този ръководен принцип нещата често им се получават добре.

Много тънка горна устна

© zastavkin/depositphotos

Хората с тези устни притежават несравними лидерски качества. Почти сякаш огън, а не кръв изпомпват вените им. Те са добри в убеждаването на другите и знаят как да се придържат към оръжията си. Енергията на самия живот сякаш изтича от тях. Успехът им е гарантиран, каквото и да се случи. Често обаче им е трудно да развият романтични връзки, тъй като основният им принцип в живота е да бъдат някой, а не да бъдат с някого.

No Comments Yet

Comments are closed