Какво разкрива позицията ви на спане за вашата личност

Замисляли ли сте се какво ли показва за личноста ви позицията, в която спите? Открихме прост тест, който може да ви помогне да откриете кой сте.

1. Ако не можете да заспите, без да свиете коленете си, докато лежите на една страна, значи сте спокоен и надежден човек. Не е лесно да ви обидят и не се плашите от бъдещето. Усмихвате се дори в най-подтискащата зимна сутрин и можете без проблеми да се приспособявате към практически всички промени, които се случват в живота ви.

2. Ако основно спите в ембрионална поза, тогава често изпитвате нужда да бъдете защитени, разбрани и симпатизирани. Свивайки се по този начин, вие се опитвате да се скриетет от проблемите, които срещате в света около вас. Идеалното развитие за вашите таланти и потенциал би било да рисувате, да се научите да танцувате или да пишете блог.

3. Ако спите легнал по корем с разперени ръце и крака, значи сте лидер. Вие сте импулсивни и поемате инициативата. Искате да сте сигурни, че има ред както в личния ви, така и в професионалния живот. Най-вероятно предпочитате да планирате всичко предварително и не сте фен на изненадите. Способността ви да упорствате и чувството за отговорност ви помага да постигнете голям успех.

4. Ако спите легнал по гръб, тогава най-вероятно сте позитивен човек, който обича живота, който е свикнал да бъде в центъра на вниманието и обича добра компания. Работите упорито, но по рационален начин, предпочитайки винаги да казвате истината. Хората, които спят в това положение, често имат много силни личности.

5. Ако спите като войник, лежите по гръб с ръце встрани, тогава вероятно сте добре нагласен човек, който знае какви са целите му в живота и еднозначно се стреми да ги постигне. Можете да бъдете строги, педантични и взискателни, но изисквате преди всичко най-много от себе си.

6. Ако спите като чапла, с повдигнат крак, тогава има вероятност да имате непредсказуема личност, която често се привлича към всякакви приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да бъде объркващо за тези около вас. Много често ви е трудно да бъдете решителни и да направите избор. Като цяло в работата и в живота имате предпочитания за стабилност, мир тишина и задълбоченост.

И ако спите в различни пози, а не в една, тогава това е знак, че имате многостранна личност, която има скрити дълбочини, с които дори вие сами да не сте напълно наясно.

No Comments Yet

Comments are closed