8 очарователни хора с уникален цвят на кожата

Сигурни сме, че всеки човек има свои очарователни характеристики, които го правят уникален. Хората, описани по-долу, са привлекли вниманието по цял свят благодарение на необичайния си цвят на кожата. Те абсолютно не се срамуват от своята уникалност и всеки един от тях се превърна в истинска сензация.

Кони Чиу

Кони Чиу е родена в Хонг Конг и като четвъртото дете в китайско семейство тя е единственото, което е родено с албинизъм. След това Кони и семейството й се преместват в Швеция, където тя израства, изучавайки свободни изкуства и журналистика. На 24-годишна възраст тя започва кариерата си на модел, а днес е и джаз певица – често я канят да участва на големи събития и в джаз клубовете.

Никия Феникс

Американският модел Никия Феникс се откроява от останалите хора благодарение на тъмната си кожа, естествената си коса и луничките, покриващи цялото й тяло. Необичайният външен вид на младата дама бе забелязан от един от членовете на компанията Alternative Apparel, която произвежда маркови дрехи, когато Никиа отиде да изпие чаша кафе в малко кафене. Оттогава тя се превърна в публично лице на рекламни кампании на Coca-Cola и Target.

Стивън Томпсън

Стивън Томпсън, никога не е мечтал за кариера на модел. Но един ден съдбата го тласна към фотограф, който беше впечатлен от необикновения външен вид на Стивън. Той направи няколко снимки и те бяха отпечатани в списание – и така историята за успеха на Томпсън започна. Снимките му са постоянно присъстващи на страниците на модни списания и той е търсен за рекламните кампании на водещи марки. През 2011 г. красивият мъж албинос стана лице на модната къща на Givenchy.

Уини Харлоу

Необичайният външен вид на Уини (тя има витилиго) привлече вниманието на Тайра Банкс. Тя видя профила й в Instagram и я покани да участва в 21-ия сезон на America’s Next Top Model, в който младата дама зае 5-то място.

Сега Уини Харлоу е лицето на марката за ежедневно облекло Desigual в Барселона, заедно с бразилския модел Адриана Лима.

Ава Кларк

Ава Кларк е афроамерикански албинос. Със своята руса коса, зелено-сини очи и розови устни, това момиче завладя света на модата: снимки на тази чудотворна жена се появиха на страниците на модни списания като Vogue, Denim и VIP. Според диагнозите на лекарите младата жена трябваше да ослепее досега. Но благодарение на усилията на родителите на Ава, тя чете, играе балет и дори успя да привлече вниманието на изтъкнати фотографи.

Худия Диоп

Худия Диоп е 19-годишна сенегалска жена, която беше забелязана от агенция, която й предложи работа в модния бизнес. Сега тя завладя интернет със своите зашеметяващи снимки, които й донесоха повече от 235 000 последователи в Instagram. Худия вдъхновява другите да приемат тяхната индивидуалност: „Ако имате късмет да бъдете различни от другите, никога не се променяйте!“

Анастасия Жидкова

Настя Жидкова, която е наричана най-красивото момиче албинос в света, е родена в Русия през 1996 г. Този млад и необикновен модел промени облика на модата и индустрията в Русия. Настя също е талантлива певица, която често споделя работата си в YouTube.

Лола Чуил

Повече от 464 000 души следят живота на тази ученичка в Instagram (въпреки че тя има само 39 публикации!). Лола живее в Лос Анджелис, учи в гимназия и говори 8 езика. Тя има много необичайна форма на красота: кожа черна като въглен и елегантни устни, нос и очи, които понякога изглеждат сякаш са нарисувани. Последователите на Лола я сравняват с младата Наоми Кембъл и прогнозират, че тя ще има успешна кариера като топ модел.

No Comments Yet

Comments are closed