6 изненадващи неща, които формата на ноктите ви може да разкрие

Всеки има различна форма на ноктите: някои имат широки и квадратни, други малки и тесни. Но замисляли ли сте се колко много могат да ви кажат? Известен нигерийски учен е изготвил изследователска статия, в която признава, че естествената форма на ноктите, като пръстови отпечатъци, може да съдържа информация за личността на собственика им. Решихме да провери това. Просто намерете формата си и прочетете описанието. Пасва ли?

Широки, дълги и правоъгълни нокти

Спокойни, прагматични, уравновесени, независими хора с широко мислене. Те са надеждни и имат остро чувство за отговорност за своите думи и действия. Родени лидери.

Много малки квадратни нокти

Остри, гъвкави и находчиви хора с бърз ум. Много експлозивни, въпреки че изблиците им отминават скоро. Те са склонни да бъдат алчни и агресивни, както и ревниви.

Дълги и тесни нокти

© depositphotos.com

Егоистични и пресметливи хора с опортюнистични принципи. Те обичат лукса и изискват внимание към себе си. Често се обиждат.

Къси заоблени нокти

© depositphotos.com

Избухливи и нетърпеливи, тези хора все пак са невероятно бързи. Колкото по-къси са ноктите, толкова по-взискателен е такъв човек към себе си и другите. Те винаги се стремят да имат своя път и са непоправими перфекционисти.

Нокти с форма на бадем

© depositphotos.com

Деликатни, нежни и романтични души с идеалистични възгледи. Те обичат да се чувстват полезни за другите и са много сантиментални, меки и лесни за обида.

Триъгълни нокти

© depositphotos.com

Артистични с деликатна личност и постоянно променящо се настроение, винаги на ръба и склонни към нервни сривове. Те искат да бъдат признати и известни и мразят да губят.

No Comments Yet

Comments are closed