10 знаменитости, които имат татуировки на необичайни места

Много татуировки носят специално значение или история. Те могат да разказват истории за минали решения, да бъдат напомняния за нечии предци или дори да покажат неразрушимата връзка между семейството и приятелите. И най-важното е, че татуировките могат да се видят на най-малко очакваните места.

Съставихме списък с 10 знаменитости, които са татуирани на най-изненадващите места. Така че нека го прегледаме и да разберем повече за нашите любими знаменитости.

1. Джейсън Момоа наскоро показа нова татуировка, която си направи отстрани на главата.

Invision/Invision/East News, © prideofgypsies / Instagram

С тази татуировка актьорът от Аквамен припомня хавайските си корени, тъй като баща му е роден хавайец. В полинезийската култура поставянето на татуировка може да има значително значение, а татуировката на главата може да се свърже с нечия „духовност“ и „познание“ за тяхното наследство.

2. Дакота Джонсън има татуировка „поглед към луната“, заобиколена от звезди.

3. Бруклин Бекъм има татуировка „момчето на мама“ на гърдите си.

© brooklynpeltzbeckham / Instargram

4. Деми Ловато има гигантски паяк отстрани на главата си.

B4859 / Avalon/Photoshot/East News

По-късно тя обясни вдъхновението зад татуировката чрез история в Instagram, като написа: „Баба Паяк ни научи на много неща. Тя ни научи на грънчарство и тъкачество. Тя ни научи на огъня, светлината и тъмнината. Тя ни научи, че всички сме свързани в мрежата и всеки от нас има своето място на този свят.“

5. Кендъл Дженър има „мяу“ татуировка на устните

© TheEllenShow / YouTube

В шоуто на Ellen DeGeneres Дженър разкри, че внезапно си е направила тази татуировка. „Не мислех ясно“, каза тя. „Думата „мяу“, добави тя, „беше буквално първото нещо, което ми дойде наум.“

6. Дъщерята на Дейвид Бекъм (тогава на 4 години) му направи татуировка.

© davidbeckham / Instagram

Тя нарисува момиче, облечено в рокля и високи токчета с протегнати ръце, изглеждайки така, сякаш се кани да прегърне баща си силно.

7. Пост Малоун има надпис „Винаги уморен“ под очите си.

© postmalone / Instagram

8. Приянка Чопра има надпис „Малкото момиче на тати…“ на дясната си ръка.

ANGELA WEISS/AFP/East News

Приянка каза за татуировката си: „Откакто бях дете, винаги съм искала да бъда като баща си. Бях винаги: „Искам да бъда най-забавната в стаята. Искам да бъда на сцената и да я притежавам като него. Искам да бъда отлична в хирургията. Искам животът ми да означава нещо.“ Татуировката е с почерка на баща й.

9. Арън Картър има татуировка на лицето на Риана.

Това е първата татуировка, която Арън има, която покрива цялото му лице, въпреки факта, че той вече има няколко по тялото си, включително шията.

10. Лейди Гага има татуировка на Дейвид Бауи върху тялото си.

На 13 февруари 2016 г., само един месец след смъртта на Дейвид Боуи, Гага добави портрет на легендарния певец над лявото си бедро. Гага говори за Бауи като за едно от основните й влияния и каза на The Hollywood Reporter малко след смъртта му: „Той е истински, истински артист и не знам дали някога съм си казвала „О, ще бъда такава ето така“, или стигнах до това постепенно, осъзнавайки, че това е моето призвание и това е, което ме привлече към него.”

No Comments Yet

Comments are closed