Мили Боби Браун разкрива, че е намерила „партньор за цял живот“ в лицето на сина на Бон Джоуви, Джейк, и двамата изглеждат наелектризиращи заедно

През последните няколко години всички погледи бяха насочени към звездата от Stranger Things, Мили Боби Браун. Тя превзема филмовата и телевизионната индустрия от първата премиера на хитовото шоу и не показва никакви признаци да спре. Пробивната звезда изглежда е подредила всички аспекти от живота си, тъй като личният й живот също процъфтява. Браун намери любов с красавец, който отговаря на всичко в списъка на звездата. Нека научим повече за следващата велика двойка на Холивуд.

Мили Боби Браун наскоро сключи брачен договор с колегата си от „Stranger things“.

© Stranger Things / Netflix

Дори докато беше необвързана, Браун реши да се увери, че ще има партньор в живота, независимо от всичко. И тя намери перфектния кандидат не в кой да е, а най-добрия си приятел от Stranger Things, Ноа Шнап. Докато популяризираха сезон 4 на тяхното хитово шоу, дуото призна, че са сключили споразумение заедно, което намали натиска върху собствения им живот на срещи. Браун обясни: „Казахме, че ако не сме женени до 40, ще се оженим… защото ще бъдем добри съквартиранти. Напълно платонично щяхме да бъдем наистина добри съквартиранти.“ Тя продължи шеговито: „Няма деца, защото не мога да се справя с твое дете!“ И Шнап се съгласи, като каза: „Това е и моят разрушител на сделката.“

© noahschnapp / Instagram, © noahschnapp / Instagram

Те не знаеха, че техният пакт може да се наложи да бъде отменен изцяло.

Нов мъж в живота на Браун може драстично да е променил плановете им.

© jakebongiovi / Instagram

Вече е официално: Мили Боби Браун е влюбена. И кой е мъжът, който открадна сърцето й? По ирония на съдбата това е синът на един от най-известните рок разбивачи на сърца Джон Бон Джоуви, 20-годишният Джейк Бон Джоуви. Двойката наводни Instagram със своите сладки снимки и ние откровено не можем да се наситим. И така, как започна всичко?

© milliebobbybrown / Instagram

Изглежда Браун и Бон Джоуви са започнали като приятели в средата на 2021 г. Младият мъж публикува снимка, на която се закача с известната актриса, като я надписа: „bff (най-добри приятели) <3“. Днес може да се окаже, че двамата са искали да пазят нещата в тайна, но имайки предвид колко се забавляват заедно, няма да е трудно да се повярва, че те наистина са започнали като приятели.

© jakebongiovi / Instagram

До ноември 2021 г. двойката спря да се крие и започна да публикува снимки, на които се целуват и се държат така, сякаш са много повече от приятели. И все пак, няма по-добър начин да започнете като известна двойка от това да дебютирате на червения килим на една от най-престижните церемонии по награждаване. През март 2022 г. Браун и Бон Джоуви присъстваха заедно на BAFTA, като напълно циментираха сериозните си намерения един към друг.

© milliebobbybrown / Instagram

Това, което последва, беше година на съвместно посещение на премиери и създаване на забавни спомени. Браун обобщи 2022 г. в Instagram и намекна, че може да е намерила единствения в лицето на Бон Джоуви. Тя написа: „Безкрайно влюбена съм в годината, която прекарах! Благодарна съм за моите приятели, семейство, магаре (Бернард), моите кучета, зъбите на моите кученца и моя партньор за цял живот. Наздраве за още една година с вас и прекрасните хора и животни около нас.“ Пожелаваме на двойката цялата любов и забавление на света, докато ние седим и се наслаждаваме на тяхната развиваща се любовна история.

© milliebobbybrown / Instagram

No Comments Yet

Comments are closed