Щастливец, че е жив, Аштън Къчър благодари на Мила Кунис, която го подкрепи при рядко заболяване

Когато виждаме знаменитости по телевизията, често забелязваме само луксозните моменти от живота им, но всъщност те са хора, точно като нас. Имат своите възходи и падения и може дори да се борят с тежки заболявания. Аштън Къчър е известен актьор, но въпреки това много от нас не знаеха, че е диагностициран с рядка форма на васкулит. Наскоро той разкри за тази глава от живота си пред обществеността.

© aplusk / instagram

„Събудих се един ден и имах проблеми със зрението, почти не виждах. Слухът ми беше нарушен, което наруши равновесието ми, не можех да ходя и имах васкулит“, разкри актьорът. Бруталната битка започнала преди 3 години, а съпругата му Мила Кунис е останала винаги до него. Тя сподели по-късно, „Не мисля, че имаш време да седнете и да поговорите. Просто преминаваш през случващото се. Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, но все пак имаш деца, все още имаш семейство, трябва да продължаваш да живееш живота. И мисля, че сме толкова щастливи, че имаме един друг, но що се отнася до това да седим там и да си говорим непрекъснато за нещата, не. Просто правиш това, което трябва да бъде направено.“

0000001/Reporter/East News, jenniferlowery@broadimage/Broad Image/East News

Къчър разкри факта, че е имал огромни физически проблеми, които са направили живота непоносим: „Част от това е психическият елемент от събуждането в болницата до постигането на пълно възстановяване. Не можех да ходя и в един момент си казах: „Чакай за секунда, ако мога да премина от невъзможност да ходя до бягане на маратон за период от 3 години, тогава мога да оставя това да бъде част от миналото и да се чувствам добре.“ В същото време той осъзна, че семейството, което го подкрепя по време на предизвикателното пътуване, е от съществено значение. Стойността на прекараното време с децата му стана негов най-висок приоритет.

© AJ Pics / Alamy Stock Photo

Днес лекарят на Къчър разкри, че зрението и слуха му вече са „много близки до нормалните“ и дори коментира, че съпругата му е „удивителна“, защото е останала смела и мила въпреки тези сериозни проблеми. „Жена ми е най-добрата“, потвърди актьорът .Надяваме се всеки да има близки хора, които никога няма да го разочароват и ще го подкрепят в трудни моменти.

No Comments Yet

Comments are closed