14 деца на знаменитости, които внезапно пораснаха и вече следват стъпките на родителите си

За някои деца на знаменитости следването на същата кариера като техните известни родители е неизбежно. И обикновено е свързано с тяхното ДНК, както и с начина им на живот. Някои от тези деца са свикнали да бъдат в светлината на прожекторите почти от момента, в който са се родили, докато други стъпиха на сцената без никаква реклама.

Представяме ви списък с 14 деца на знаменитости, които вървят по същия път като легендарните си родители.

1. Еме Марибел Мунис

© Guibbaud-Nebinger-Orban/EAST NEWS, © Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc/Getty Images

Дъщерята на Дженифър Лопес Еме е само на 13 години и вече споделя светлината на прожекторите с известната си майка. Тя се появи в музикалното видео към песента Limitless и също така демонстрира своя певчески талант в изпълнението на живо по време на шоуто на полувремето на Super Bowl. Баща й е пуерториканската музикална звезда Марк Антъни, а майка й признава, че Еме има „гласа на баща си“.

2. Лили Роуз Деп

© lilyrose_depp/instagram, © Bauer Griffin/East News

22-годишната дъщеря на холивудската легенда Джони Деп и френската певица, модел и актриса Ванеса Паради също е модел и актриса. Актьорският й дебют беше малка роля във филма Tusk (2014) и тя продължи да се появява в The Dancer и A Faithful Man, което донесе на Лили Роуз номинация за Награда „Сезар“ за най-обещаваща актриса през 2018. Тя също е посланик на Chanel от 2015 г.

3. Миа Хъни Трипълтън

© Feline Films, © Capital Pictures/East News

21-годишната дъщеря на Кейт Уинслет наскоро участва в първия си филм, наречен Shadows. Тъй като тя не споделя фамилно име с майка си, може да изгради актьорската си кариера по-независимо. Коментирайки избора на кариерата на дъщеря си, майка й призна, че това е нещо прекрасно и че тя „винаги е подозирала“, че Миа ще стане актриса.

4. Норт Уест

© Entertainment Tonight/YouTube

8-годишната дъщеря на Кание Уест и Ким Кардашиян дебютира на сцена миналата година. Малката Норт се присъедини към баща си по време на неговото изпълнение и влезе в света на рапа. Тя също се превърна в TikTok сензация, след като публикува видео без разрешението на родителите си.

5. Кая Гербер

20-годишната дъщеря на Синди Крауфорд Кая реши да преследва кариера в модните среди, точно като майка си супермодел. Дебютът й беше на Седмицата на модата през 2017 г. и тя продължи да се появява в редица рекламни кампании за известни модни марки. Като тийнейджър, още през 2018 г., тя спечели наградата „Модел на годината“.

6. Блу Айви Картър

Въпреки че е само на 10, дъщерята на Бионсе и Джей Зи вече е събрала много награди за своите певчески изпълнения. През 2020 г. тя се присъедини към майка си в песента „Brown Skin Girl“ и също така е най-младият носител на награда BET.

7. Уилоу Сейдж Харт

© Pink/Instagram, © Atlantic Records/YouTube

10-годишната дъщеря на P!nk Уилоу не е срамежлива, когато трябва да покаже своя певчески талант на всички. Тя пя в албума на Pink „The Truth About Love“ и се появи в някои от музикалните видеоклипове на майка си. Съдейки по песните, които тя и майка й са записали досега, Уилоу има всичко необходимо, за да стане музикална звезда.

8. Джейдън и Уилоу Смит

Децата на Уил Смит са благословени с певчески и актьорски таланти. Джейдън, 24-годишният син на известния актьор, дебютира в киното през 2006 г., когато игра заедно с известния си баща. След като направи кратка почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху музикалната си кариера, той се върна към правенето на филми. По-малката му сестра Уилоу също е успешна певица, танцьорка и актриса.

9. Ромео Бекъм

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм е професионален футболист. В един момент не можеше да избере между тенис и футбол, но по-късно взе решение да последва стъпките на баща си.

10. Лила Грейс Мос

Точно като известната си майка Кейт Мос, Лила реши да стане моден модел. Въпреки че е само на 19, кариерата й вече е в разцвет.

11. Мърси Джеймс

Въпреки че е отгледана от кралицата на попа, дъщерята на Мадона изглежда е развила любов към класическата музика. Тя удиви милиони фенове на Мадона, след като кадри, в които ипълнява Моцарт, бяха публикувани във Facebook.

12. Мая Хоук

Няма съмнение, че талантливата актриса и музикант Мая Хоук е наследила само най-доброто от известните си родители: Ума Търман и Итън Хоук. Тя играе в Stranger Things, а също така я помним от филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“.

13. Шайло Джоли-Пит

© TIZIANA FABI/AFP/East News

Като първата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, Шайло стана звезда веднага след раждането си, появявайки се в заглавията на всички големи списания. Като бебе, тя се появи във филма „Любопитният случай на Бенджамин Бътън“ и по-късно в Кунг Фу Панда 3. Шайло също е редовна на събития на червения килим. Напоследък тя проявява интерес към хуманитаризма, точно като майка си.

14. Лив и Калеб Фройндлих

И двете деца на Джулиан Мур, Кейлъб (24) и Лив (19), се занимават с актьорство. Лив е най-известна с участието си в комедията Trust the Man и с малката си роля в Rebound, но тя също е страстен активист. По-големият й брат Кейлъб се присъедини към майка си в хитовия филм от 2014 г. Все още Алис.

No Comments Yet

Comments are closed