13 знаменитости с множество деца, които разбиват мита, че бременността ще съсипе тялото ви

Много жени се притесняват, че няма да върнат тялото си във форма след бременност. Тези майки обаче доказаха, че нито строгият работен график, нито грижите за детето ви могат да ви попречат да имате перфектно тяло. И са готови да споделят своя опит с другите!

Намерихме 13 знаменити майки с множество деца, чиито безупречни тела са страхотно вдъхновение и мотивация за самоусъвършенстване.

13. Хайди Клум

© eastnews, © eastnews

Германският супермодел Хайди Клум е майка на 4 деца. Всеки отпуск по майчинство продължи не повече от няколко месеца, след което тя се върна на работа и дори беше готова да участва в модни ревюта на бельо. Хайди казва, че най-добрият начин за отслабване след раждането е кърменето. Също така е добра идея да бъдете физически активни, но е важно да слушате тялото си и да не прекалявате. За да поддържа форма, моделът обича да кара колелото си, да разхожда кучето си или да скача на батута си.

12. Наталия Водянова

© natasupernova/ instagram, © eastnews

Наталия Водянова е майка на 5 деца и в рамките на няколко дни след раждането тя сподели снимки в Instagram, показващи перфектното й тяло след бременността. За да остане във форма, Наталия избира танци. Тя намери тихо и уютно танцово студио, където взема частни уроци. За разлика от други модели, Водянова не обича фитнес, йога или пилатес, защото моделът вярва, че когато практикувате тези видове тренировки, ръцете и раменете ви стават много едри. Освен това Наталия се придържа към диетата за кръвна група.

11. Анджелина Джоли

© eastnews, © eastnews

Анджелина Джоли има 6 деца, три от тях са осиновени, а останалите три са естествените деца на Анджелина и Брад Пит. За да поддържа форма, актрисата практикува йога, кикбокс и прави аеробни упражнения.

10. Джулия Робъртс

© eastnews, © eastnews

Джулия Робъртс и съпругът й Даниел Модер имат 3 деца. Актрисата неведнъж е признавала, че най-важното за нея е нейното семейство. Това обаче не й пречи да изглежда страхотно! През 2017 г. списание People за пети път обяви Джулия Робъртс за една от най-красивите жени в света.

9. Кейт Госелин

© eastnews, © eastnews

Кейт Госелин е медицинска сестра от САЩ, която успя да спечели 10 милиона долара и да стане телевизионна звезда, благодарение на това, че е майка на 8 деца. След като се ожениха, Кейт и съпругът й разбраха, че не могат да забременеят поради здравословни проблеми и решиха да се подложат на изкуствено осеменяване. В резултат на това двойката има близначки. След 3 години двойката отново прибягна до IVF и се родиха още шест деца!

8. Стефани Сиймор

© eastnews, © eastnews

Стефани Сиймор се превърна в световна сензация през 90-те, когато се появи в реклама за шампоан. Днес легендарният американски супермодел и бившият ангел на Victoria’s Secret е на 49 години и все още е в перфектна форма, въпреки че има 3 деца. Стефани признава: тя успява да изглежда по този начин, защото никога не яде нездравословна храна и получава достатъчно физически упражнения – правейки неща като плуване, пилатес и ходене.

7. Деми Мур

© eastnews, © sonypictures

Деми Мур има 3 дъщери от брака си с актьора Брус Уилис. Днес Деми е на 55 години и все още е в отлична форма. Снимката вдясно е кадър от филма, наречен “Ангелите на Чарли: Само напред”, и можем да видим перфектното тяло на актрисата, която по това време вече беше майка на 3 деца. Деми свикна с интензивни тренировки, откакто участва във филмите “Стриптиз” и “GI Jane”. В допълнение към силовите тренировки, Мур в момента практикува йога и пилатес, а също така яде веганска диета.

8. Гуен Стефани

© eastnews, © eastnews

Гуен Стефани е на 48 години, има 3 сина, единия от които е родила, когато е била на 44 години. На въпроса за формата си Гуен казва: „Няма тайна: просто трябва да ядете здравословна храна, да спортувате и да спрете да се самосъжалявате“.

5. Виктория Бекъм

© eastnews, © eastnews

Виктория Бекъм и съпругът й Дейвид отглеждат 4 деца – 3 сина и дъщеря. Виктория признава, че е много дисциплиниран човек, който тренира във фитнеса по 2 часа всеки ден, за да поддържа форма. Виктория се събужда около 6 часа сутринта и тренира час, докато децата се събудят. След това тя готви закуска за децата и тя, или съпругът й Дейвид, води децата на училище. След като сутрешните задължения са изпълнени, тя се връща във фитнеса и тренира още час. След втората си тренировка бившият член на Spice Girls, сега дизайнер и бизнесдама, взема душ и отива в офиса.

4. Джесика Алба

© eastnews, © eastnews

Джесика и съпругът й имат 3 деца – 2 дъщери и син, който се роди на 31 декември 2017 г. За да се върне във форма, актрисата тренира всеки ден, дори ако трябва да жертва ценни часове сън. Освен това тя поддържа диета с ниско съдържание на захар.

3. Кейт Уинслет

© eastnews, © eastnews

Кейт Уинслет е майка на 3 деца. Кейт твърди, че не се е претегляла от 12 години и дори не знае приблизително колко е тежка! Актрисата препоръчва и на други жени да „избягват везни“ и да избягват да обръщат голямо внимание на теглото си, така че да не страдат от несигурност заради телата си.

2. Кортни Кардашиян

© eastnews, © eastnews

Най-старата сестра на Кардашиян, актриса и модел Кортни Кардашиян е майка на 3 деца. За да се поддържа във форма, тя поддържа диета без глутен и яде малки порции храна няколко пъти на ден. Освен това винаги намира време за тренировки, които съчетават кардио и силови упражнения.

1. Рийз Уидърспун

© eastnews, © eastnews

Рийз Уидърспуун е друга майка с много деца: тя има 3 деца. Актрисата се смята за една от най-атлетичните звезди в Холивуд. За да остане в такава страхотна форма, тя тренира редовно, като прави неща като бягане, йога, пилатес и кардио.

No Comments Yet

Comments are closed